Kaldığımız yerden devam :)

Valla gaza geldim şimdi.Ama ben çok pis boğazım yaa özellikle fast food gördüm mü dayanamıyorum:ssz:

ben de öyleyim ama tartı çok acımasız.:27:

ya kuzum bilmiyor bilse zaten kimbilir neler olur
öyle pasif kalır mı babam gibi biri

sıktı ama artık ya,senin bi an evvel nişanlanman lazım ya ! ya da bu mevzuyu açacaksın.adam psikopat,5 yıllık sevgilin var senin.

ben de öyleyim ama tartı çok acımasız.:27:

sıktı ama artık ya,senin bi an evvel nişanlanman lazım ya ! ya da bu mevzuyu açacaksın.adam psikopat,5 yıllık sevgilin var senin.
ya benim 16 yasımdan beri peşimde:14: bu yaza ınallah nişanlanmak ıstıyorum zaten :14:
neeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy :53::53: ben sana dün yazmıştım dimi :19:

ya ben salagım safım hiç böyle tahmin etmiyorum cabuk inanıyorum ya

ya benim 16 yasımdan beri peşimde:14: bu yaza ınallah nişanlanmak ıstıyorum zaten :14:

ya ben salagım safım hiç böyle tahmin etmiyorum cabuk inanıyorum ya

istemem yan cebime koy diyormuş ailesini bahane ediyomuş canım :19: ama ben olsam hiç takmam baban istemedikten sonra ne fayda hoş istese ne olur sen istemedikten sonra konuşup dursunlar :47:

canım hiç tepki falan verme olumsuz bişey deme bianda nişanlan ooohhhhh kudursunlar :8::8:

istemem yan cebime koy diyormuş ailesini bahane ediyomuş canım :19: ama ben olsam hiç takmam baban istemedikten sonra ne fayda hoş istese ne olur sen istemedikten sonra konuşup dursunlar :47:

kuzum onu takmıyorum ben bana söyledıklerı canımı sıkıyor sacma sapan seyler söylüyor yazma dıyorum kovuyorum yok yazıyor daha
ailem sevgilime karsı gelse ne yapacakmısım falan böyle pikolojik baskı yapar gibi. sanane dıyorum yıne susmuyor.

kuzum onu takmıyorum ben bana söyledıklerı canımı sıkıyor sacma sapan seyler söylüyor yazma dıyorum kovuyorum yok yazıyor daha
ailem sevgilime karsı gelse ne yapacakmısım falan böyle pikolojik baskı yapar gibi. sanane dıyorum yıne susmuyor.

offf ya çok sinir :47: annen bimiyormu sevgilini :26:

Kuzenine sert çık biraz. tersle sürekli, ama fena tersle, kibar kibar konuşma..

Rengo yeminle kuzenin temiz bi dayağı hak ediyo.

Kurbik hoş geldin.
aynen ya delirtti beni
Kuzenine sert çık biraz. tersle sürekli, ama fena tersle, kibar kibar konuşma..
sabahtan beri resmen tabiri caizse agzına........ama anlamıyor ya anlamıyor.
nişanlanıcam diyince bişey demiyor heralde babanın haberi varmı :18:

yok annem işini eline al öyle dıyor yani karı değil bıze ama babam bilmiyor daha

Son düzenleme:
Back
X