Kaldığımız yerden devam :)

kırmızı olmuş kendileri :21::21::21:
heeee oldum gecen akşam dalga gecıyodunuz benle şimmiddddiiiiii:23::23::23::23::23:
tolin bihayli meşhursun canım. ama hep senin adının geçtiği yerde bi gri muhabbeti hep oluyo, sen napıyon çok mu ceza alıyon :kkk:
evet cenemı pek tutamam ama neden meshurum onu bende bılmıyorum:26::26:
evet kendileri çenesini hiç tutamaz :27::27:

napayım tutuyımda hastamı olıyım:27::27:

yine aynı mevzu bana bırak ailem gelip istesin dedi dha dün de engellmeye calısıyordu ailesini.
pis yalancı ya

yani ailesi istiyor gelmek için oğlan mı engellemiş güya, e bişey diycem gelip isteseler nolur ki seninkiler seni vermedikten sonra, ne farkeder

yani ailesi istiyor gelmek için oğlan mı engellemiş güya, e bişey diycem gelip isteseler nolur ki seninkiler seni vermedikten sonra, ne farkeder

bişey olmaz canım babam zaten sevmiyor kendısını de ama işte benı psikolojikman çökertmeye calısıyor yok zaten si sevgilinle evlenemezsiniz yok bırkbız evlenelım falan yani insanın midesi bulanıyor durumdan

bişey olmaz canım babam zaten sevmiyor kendısını de ama işte benı psikolojikman çökertmeye calısıyor yok zaten si sevgilinle evlenemezsiniz yok bırkbız evlenelım falan yani insanın midesi bulanıyor durumdan

ee tamam ozaman sen niye stres oluyon, sorun onun sorunu, aileden de red alınca üstelemez sen de kurtulursun. her gün çekeceğine bir gün çekersin. daha da üstelerse babana söylersin... bu nerden kuzen amca çcocuğumusunuz..

Back
X