Kaldığımız yerden devam :)

ee tamam ozaman sen niye stres oluyon, sorun onun sorunu, aileden de red alınca üstelemez sen de kurtulursun. her gün çekeceğine bir gün çekersin. daha da üstelerse babana söylersin... bu nerden kuzen amca çcocuğumusunuz..

ya ne bilim işte canımı sıktı söyledikleriyle. haklısın.
dayımın oglu

ya ne bilim işte canımı sıktı söyledikleriyle. haklısın.
dayımın oglu

Boşver ya, üzme kendini madem laftan anlamıyo yapacak bişey yok.. sen üzüldükçe hallolacak mı sanki. annesiyle babasıyla konuştun mu.. yoksa sevgilini açıklamakla tehdit mi ediyor.

Boşver ya, üzme kendini madem laftan anlamıyo yapacak bişey yok.. sen üzüldükçe hallolacak mı sanki. annesiyle babasıyla konuştun mu.. yoksa sevgilini açıklamakla tehdit mi ediyor.

ben biraz da ondan korkuyorum aslında.
ailesiyle konusmadım

annesi zaten istiyor onun benımle evlenmesını :ssz:
aman neyse canım ya Allah büyük bir yol bulucaz inşallh

tamam işte, annesine kesinlikle olmayacağını hatta çocuktan nefret ettiğini falan söyle. o oğlunu ikna etsin... başkada yapacak bişey yok sanırım. olmadı dayına söyle, anne çözüm bulamazsa dayı bulur. Sevgili olayınıda ya sonuca bağla yakında, olmadı inkar edersin

tamam işte, annesine kesinlikle olmayacağını hatta çocuktan nefret ettiğini falan söyle. o oğlunu ikna etsin... başkada yapacak bişey yok sanırım. olmadı dayına söyle, anne çözüm bulamazsa dayı bulur. Sevgili olayınıda ya sonuca bağla yakında, olmadı inkar edersin

aynen canım konusmaktan baska care yok inşallah yaza nişanlancam bunların da agzı kapansın sıktılar artık :14:

ya ben ondan değil kuzenıme sinirliyim ya bana mesaj atmıs nıye biz olmayız? sevgilin olmasa olmaz mıydık sabahtır onunla ugrasıyorum

ayy şok oldum şu an demek bunları söyledi hadsiz yaa !! canım sen en iyisi mi sert konuş bozulacaksa da kuzeninle aran bozulsun nasıl göz koyar sevdiği olan birisine ya erkekler böyle şeylere dikkat eder aslında ama anlamadım

ayy şok oldum şu an demek bunları söyledi hadsiz yaa !! canım sen en iyisi mi sert konuş bozulacaksa da kuzeninle aran bozulsun nasıl göz koyar sevdiği olan birisine ya erkekler böyle şeylere dikkat eder aslında ama anlamadım

of of canım deminden beri yedim kendimi sinirden ya saf gibi yok o engelliyor ailesini diyordum bir de
meğer asıl kendi isteğiymiş.
sert konustum zaten asla kibar olmadım tabi o ne kadar anladı bilmiyorm

of of canım deminden beri yedim kendimi sinirden ya saf gibi yok o engelliyor ailesini diyordum bir de
meğer asıl kendi isteğiymiş.
sert konustum zaten asla kibar olmadım tabi o ne kadar anladı bilmiyorm

Allahım bari şu sınavı atlatsaydın yavrum ya :( bunlarla uğraştırıyorlar sınavım var beni hiç mi düşünmüyosunuz de ya ayıptır gerçekten sevgilin biliyormu peki kuzeninin niyetini ?

evet hatta bi tanıştır ailenle çcocuğu şimdiden kapansın
su kpss bir geçsin yoluna koycam ınsallah canım sağol fkirlerin için :16:
Allahım bari şu sınavı atlatsaydın yavrum ya :( bunlarla uğraştırıyorlar sınavım var beni hiç mi düşünmüyosunuz de ya ayıptır gerçekten sevgilin biliyormu peki kuzeninin niyetini ?

dedim zaten ama anlamıyor ki.
sevgilim biliyor deli oldu o da en snunda yazdı o da ona defolup gitmesi için inşallah anlar.

rengom bitanem sıkma canını. ve mesajlarına falan karşılık verme sakın
verdiğin müddettçe ısrar etmeye devam edecektir
bu ara da dün bana söylediğin şeyi cevabı geldi mi :26:

pembiş avatardaki sen misin yavrum hiç :( yapacak kıza benzemiyomuşun aslında :9::9:

rengom bitanem sıkma canını. ve mesajlarına falan karşılık verme sakın
verdiğin müddettçe ısrar etmeye devam edecektir
bu ara da dün bana söylediğin şeyi cevabı geldi mi :26:

kuzum engelledım sildim zaten ya daha da gurursuzluk yaparsa blemicem.
onu dicektım kuzum evet yanlıslıkla silmiş ya baskalarını hızlı silerken kusura bakma dedi :6:

su kpss bir geçsin yoluna koycam ınsallah canım sağol fkirlerin için :16:

dedim zaten ama anlamıyor ki.
sevgilim biliyor deli oldu o da en snunda yazdı o da ona defolup gitmesi için inşallah anlar.

artık anlar inşallahhh erkek konuşunca ..... canım sen kendi canını sıkma yani aranızın bozulmaması senden kıymetli değilya ailende biliyo henüz hazır olmadığını stresli olduğunu yani ayy nolursun sadece sınavına odaklanmaya çalış senin için her şeyden önemli ,biliyorum şu an çok başını ağrıtıyolar ama kısa sürecek inşallah geçecek her şey :26:

kuzum engelledım sildim zaten ya daha da gurursuzluk yaparsa blemicem.
onu dicektım kuzum evet yanlıslıkla silmiş ya baskalarını hızlı silerken kusura bakma dedi :6:

kendisini istemeyen birine ısrar ederken gurursuz olduğunu düşünemeyenlerden demek ki
evet benim canımm:))) gülücükte saçıyoruz arada canım yaa :1:

çok hoşuma gittin kız sen benim pek sevimlisin :38:

Back
X