Kaldığımız yerden devam :)

özel sektörmü aman aman adamın 1 senede 10 senesini götürür.6 sene çalıştım sonunda illah dedim de kpss ye dadandım.
Boşver en iyisini demişsinçBen çalışacağım eve ekmek getireceğim bide evi çekip çevireceğim üstüne koca derdi.Delimiyiz ayol cağnım baba evi varken öyle olacağına otururum baba evinde yediğim önümde yemediğim ardımda :19: koca derdi çekecekmişim hiç

Dip Not:Bu kafa yüzünden evde kaldığımıda belirtmek isterim :9:

Bu tipik bi 25 yaş sendromu geçiyor ama:9:

Yok ayol,seni almayan enayiler utansın.:ssz::ssz: Kartlar açık hacı,yerse....:23::27:

Son düzenleme:
bak canım bak malesef durum kötü büyüklere üzülmüyorum akılları başlarında yapıyolar ,ama ergenlere üzülüyorum özeniyolarda yapıyolar :( umarım gelecekte pişman olacakları şeyleri yapmazlar internete düştü mü fotolar yok etmek çok zor çünkü :(

gelecekte böyle şeyler ekmek su gibi olur artık canım :ssz:

bak canım bak malesef durum kötü büyüklere üzülmüyorum akılları başlarında yapıyolar ,ama ergenlere üzülüyorum özeniyolarda yapıyolar :( umarım gelecekte pişman olacakları şeyleri yapmazlar internete düştü mü fotolar yok etmek çok zor çünkü :(

sorma pembikim, geçen bakarken gördüm resmen liseliler ya küçücükler havluyla yatakta çekmişler atmışlar :50:

Back
X