Kaldığımız yerden devam :)

dur ben onu bi pataklayım:10:
hadi daha sen de barısın gali :19:

iyi ki bugün etmemişsin cevap atamazdım telden.:17: daha yeni sms yaptım bitmişti mesaj hakkım :52::52:artık sınırsız taciz edebilürsün :23:

tamam yarın linkayla seni taciz etcem hastaneden sonra:38:

bana birisi yeni mi liseye basladın demişti :60:

Bana da okuyor musun falan diye soruyorlar bitti diyorum lise mi diyorlar:1::1: Yılbaşında arkadaşlarla bir yerlere gidelim dedik grupta bir tek bana kimlik sordular:30:

Bu da diğer klişe cümle :1:

Al benden de o kadar kuzu.Bizim nesildemi bi sıkıntı var bilemedim.Benden küçiğkler ve büyükler gayet rahat evlendi :9:

Bende anlamadım valla düğün sezonu da açıldı millet patır patır evlenir:19::19:

öyle öyle abartmayayım dedim ama doğru diyolar 20 en fazla... Maşallah :nazar: diyeyim nazr değmesin. koyu saç daha gitmiş sana

Teşekkür ederim canım:16::16:

benim portakalı elma gibi soyan daha doğrusu soyamayan kuzenim bile evlendiyse sizi havada karada kaparlar :34:

185.gif

Sırnaşma recoo :27:

görüşürüz yawru :54::54:

Bu da diğer klişe cümle :1:

Al benden de o kadar kuzu.Bizim nesildemi bi sıkıntı var bilemedim.Benden küçiğkler ve büyükler gayet rahat evlendi :9:
hacı biz şanssız doğanlardanız:27:
tamam yarın linkayla seni taciz etcem hastaneden sonra:38:
ne hastanesı kız

Bana da okuyor musun falan diye soruyorlar bitti diyorum lise mi diyorlar:1::1: Yılbaşında arkadaşlarla bir yerlere gidelim dedik grupta bir tek bana kimlik sordular:30:

Bende anlamadım valla düğün sezonu da açıldı millet patır patır evlenir:19::19:

Teşekkür ederim canım:16::16:
ay pingu güldüm valla gece gece :9:
off ne kötü o ama ya :27: üniye basladıgımda bana 16 yasında mısın demıslerdı ya:27: suan böyle olması kötü de ileriki yasarda işe yarar ancak :9:

Back
X