Kaldığımız yerden devam :)

Sinirlerim bozuldu şu kpssnin kalkması olayına. :43:

Ya gözünü seveyim bende yeni öğrendim nereden çıktı bu ya :14: lanet olsun.Bide her kurum kendi yapacakmış sınavını yetmedi mülakatta olacakmış.Az torpilli soktular ya şimdi işi hep adamına dökecekler :47::47: orada mülakat lafı geçiyor ki o iş torpildir ötesi yok.Allah bildiği gibi yapsın bunları ne yaptıklarıda belli değil :47:

Ya gözünü seveyim bende yeni öğrendim nereden çıktı bu ya :14: lanet olsun.Bide her kurum kendi yapacakmış sınavını yetmedi mülakatta olacakmış.Az torpilli soktular ya şimdi işi hep adamına dökecekler :47::47: orada mülakat lafı geçiyor ki o iş torpildir ötesi yok.Allah bildiği gibi yapsın bunları ne yaptıklarıda belli değil :47:

Bu sene olmaz diyorlar ama kızlar :26:

tüküreyim yapacakları işe benimde çok moralim bozuldu fenaaa:14:

Bu sene olmaz ama, ben bu sene atanamazsam ne olacak. :43: Çok mutsuzum, işe girmem lazım benim ya nasıl yaşarım bilmiyorum. :50:

Yahu kızlar bu negatif düşünceleri bi silin kafanızdan sanki bitek iş memurluk var :26:

Bu sene olmaz diyorlar ama kızlar :26:

Sinirlerim bozuldu şu kpssnin kalkması olayına. :43:

tüküreyim yapacakları işe benimde çok moralim bozuldu fenaaa:14:

kalkamaz belki ya, kesin değil sanırım daha...

sınavın olduğu yerde adalet vardır. atanamayanın bile içi rahat oluyordu. yapamadım diyordu. şimdi kızgınlık duyacak eğer olur sa

Son düzenleme:
Back
X