Kaldığımız yerden devam :)

he ya millet bir de aileyle kavga falan ediyor ya su alınmadı bu alınmadı diye
bana da tuhaf geliyor ya
huzur olsun da diyorum eksik olsun esyalar elbet alınır ya:ssz:

Komşumuzun kızı bilezik diye kaynanasının yakasına yapıştı. Ben gurur yapardım herhalde, insanlar bi değişik. Resmen apartmandan çığlık çığlığa kovdular kadını bilezik almıyor diye, biz utandık evde annemle:ssz:

Hacı en iyisi sensim kasmadan alır geçersin:9:

Benim bi aralar vardı alırdım çeyiz topiklerinde paylaşırdım felan filan oda gitti içimde heves meves kalmadı

İnsanın şçine böyle koftileşiyormuş demekki :27:

La herkeste aynı şeyler...Bilmiyom,alır geçerim ben.Sakarın tekiyim zati.

he ya millet bir de aileyle kavga falan ediyor ya su alınmadı bu alınmadı diye
bana da tuhaf geliyor ya
huzur olsun da diyorum eksik olsun esyalar elbet alınır ya:ssz:

Yeni gelin evi diye utopik bi yer var hacı hala çözemedim o yeri:27::27:

Böyle herşey bi düzen bi süperinden olmalı bi en güzeli aman biri eksik olursa kıyametler kopuyor nasıl bi şey hala çözemedim şu yeni gelin eşyası mevsuzunu :27:

Böyle herşey bi düzen bi süperinden olmalı bi en güzeli aman biri eksik olursa kıyametler kopuyor nasıl bi şey hala çözemedim şu yeni gelin eşyası mevsuzunu :27:

Bi de o moddan çıkamıyorlar,1 sene olmuş evleneli,hala yeniyim diyen var.:27:

Lab mab kız kimya müh misin sen de yoksa?

Eveeet meslektaş buldum çok mutluyum:52: Ya ama ben normalde bu sene mezun oluyordum uzattım okulu seneye olucam inşallah:1: Sen hangi şehirdesin nerden mezunsun özelden yaz istersen birkaç tanıdık var bende sorabilirim onlara ihtiyaç var mı nerede var falan

Aman yemişim sınavını koy .ötüne rahvan gitsin :51:

Günün özetide bu olsa gerek

Çağır sebastianı koysun dötüne sınavın :27:

La herkeste aynı şeyler...Bilmiyom,alır geçerim ben.Sakarın tekiyim zati.

:27::27: hacı yatmaz gibi bişiler al sen düşsün ama devrilmesin kırılmasın felan

Bende sakarlık yokta dağınığım ben ya :60: en güzeli dağıtacak eşya almayacan eve sorunda çıkmayacak :27::27:

Çözük basit iki kanepe bi tv :27:

Aynen ya.:ssz: Şu bohça mohça olmasın,hani basayım nikahı kaçayım kafasındayım.

Ben de dağa kaçacağım. :52: Aboo kaçacak yerim de yok, duvarlara vurayım başımı. :27:

681579.gif

Günün özetide bu olsa gerek

Çağır sebastianı koysun dötüne sınavın :27:

:27::27: hacı yatmaz gibi bişiler al sen düşsün ama devrilmesin kırılmasın felan

Bende sakarlık yokta dağınığım ben ya :60: en güzeli dağıtacak eşya almayacan eve sorunda çıkmayacak :27::27:

Çözük basit iki kanepe bi tv :27:

Sebastianı aşar bu koyma işi :27::27:

ben hayatında her şeyin iyi gittiğ böyle hiç sorun yaşamamış insanlaraa benzeiyorum o eksik eşya tribindekileri.
hani hayatı o kadar iyi ki bir sorun görünce eli ayagı dolaşan tipler:ssz:

tabi ben olsam ne derim aman o da eksik olsun alırız birkaç yıla hatta almasak nolur ki beaa:27:(bu da içi geçmiş yeni gelin tipi:27:)

Son düzenleme:
Eveeet meslektaş buldum çok mutluyum:52: Ya ama ben normalde bu sene mezun oluyordum uzattım okulu seneye olucam inşallah:1: Sen hangi şehirdesin nerden mezunsun özelden yaz istersen birkaç tanıdık var bende sorabilirim onlara ihtiyaç var mı nerede var falan

Hadi geçmiş olsun canım. Ankara'dayım ben.

Back
X