Kaldığımız yerden devam :)

face de mi ne okumuştum gökten erkek yağsa bize bülent ersoy düşer diye :27: evren mevren hikaye bizim talih kuşu s.çmayı bilmiyo:9:

Bahtsızım ben zaten hep diyorum, yahu ben yolda muz kabuğuna basıp düşmüş insanım. :60:

Gerçketen, düşünsene ömrün boyunca haram yemiş oluam, her aldığın maaş haram. Ne fenaaa..

Evet öyle, ama maalesef herkes bizim gibi düşünmüyor bir de haktan hukuktan kul hakkından bahsederler. :19:

kızlar pat diye daldım kusura bakmayın setrems var tesettür giyim..sezon sonu indirimli şeylerde oluyor..ama sezon çok pahalı babam sözlüsünü giydirmişti oradan biliyorum:27:

Bence bizim talih kuşı kabız olmuş :27: bi gün sıçsa bile o daş gibi şey beynimizi deler :27:

pohtan bile hayır yok bize :ssz:

Benim de annem söylüyor:1: Ben de benimsemeye çalışıyorum açıkçası, çok problem ediyorum ben de en ufak yardımı. Demin arkadaşa da yazdım, stajı bile onların ayarlamasını istemedim kendim uğraştım falan. Halbuki iyi bi üniversitedeyim, belki onlar tanıdık olmasa başvursam zaten kabul edilecektim. Ama bilemem ki işte...Yani anlıyorum ben senin mantığını, ben de aynıyım. Ama bu ülke de böyle, şartlara uyum sağlamak lazım. Eminim sen de başarılısındır, senin hakkını her gün yiyo birileri düşünsene:ssz:

düşünmekten hasta oldum Allah hak yiyenlere sorsun hesabını
bu dünyada bişey de olmuyor maalesef ahirete ancak

Bahtsızım ben zaten hep diyorum, yahu ben yolda muz kabuğuna basıp düşmüş insanım. :60:

Evet öyle, ama maalesef herkes bizim gibi düşünmüyor bir de haktan hukuktan kul hakkından bahsederler. :19:

ayyy kuzum acımıştır fenaa. benim yıldızımda çok düşük geçen aylarda kpss topiğinde soru sayımı söyledim 1 saat sonra kafa göz kırdım banyoda. bir hafta kakılmış gibi gezdim suratım dağıldıydı:25:

haccı salla yaa pohu çıkmış bu dünyanın:27:

kızlar pat diye daldım kusura bakmayın setrems var tesettür giyim..sezon sonu indirimli şeylerde oluyor..ama sezon çok pahalı babam sözlüsünü giydirmişti oradan biliyorum:27:

Setrems hiç aklıma gelmedi sen yazında alvina geldi aklıma sevdalinka gitmemiş olsaydı bakardı ama oda gitti :1: babanın sözlüsü derken baban mı evleniyor :26:

Öyle tabii, bi yurtdışı programı vardı sınavlarına girdim ilk sıradayım dedim anaa gidiyom resmen. Sonra 10. sıradaki kız girdi programa, kendisinin babası programın kordinatörlerinden biri ne tesadüftür ki:ssz: Bunlar günlük hayatımın parçası oldu artık, benim de umudum ilahi adalet falan işte

[video=dailymotion;x16z3pf]http://www.dailymotion.com/video/x16z3pf_ferdi-ozbegen-dilek-tasi-orijinal-plak-kayit_music[/video]

:ssz::ssz::ssz:

Öyle tabii, bi yurtdışı programı vardı sınavlarına girdim ilk sıradayım dedim anaa gidiyom resmen. Sonra 10. sıradaki kız girdi programa, kendisinin babası programın kordinatörlerinden biri ne tesadüftür ki:ssz: Bunlar günlük hayatımın parçası oldu artık, benim de umudum ilahi adalet falan işte

bakalım en azından ahiretten umutluyum yaşadığımız kadar yaşıcakmıyız bakalım:31:

ayyy kuzum acımıştır fenaa. benim yıldızımda çok düşük geçen aylarda kpss topiğinde soru sayımı söyledim 1 saat sonra kafa göz kırdım banyoda. bir hafta kakılmış gibi gezdim suratım dağıldıydı:25:

Aynı bana da çok nazar değer, dikkat et bacım nazar boncuklarıyla gez, dua oku. :nazar:

Sokağa çıkmak istemiyorum artık eve kapattım iyice kendimi kimle karşılaşsam iş konusunu soruyor canım daha da sıkılıyor:ssz:

Back
X