Kaldığımız yerden devam :)

kızlar relax lütfen birbirinizi yanlış anladınız :26:

Son düzenleme:
eğer gerçekten dediğin gibiyse tabiki kusura bakma okadar saçma insan varki şurda yeni, üye olmuş zırt vırt inanmıyolar buna anlam veremedim size patladım kusura bakmayın

bu topiğe patlamayın arkadasım yeterince sinirlemiz gergin
size kim çattıysa kim sapıklık yaptıysa gidin ona çatın. durduk yere tartısmaya girdim şurada

bu topiğe patlamayın arkadasım yeterince sinirlemiz gergin
size kim çattıysa kim sapıklık yaptıysa gidin ona çatın. durduk yere tartısmaya girdim şurada

bulsam inan ona çatacağım bi elime geçse herkesin yenii üyesin yargısı yüzünden sinirlerim gerildi

neden böyle bi ön yargınız var çoğunuzun yeni üye olan birşeyler sorup yazamazmı ayrıca çokta yeni değilim bi sorununu paylaşamazmı yeni üye olan biri siz benden şüphe edeceğinize içimizdeki erkeklerden şüphe edin benim ne çıkarım olabilirki allah allahh ya

Raperon geyik yapılıyor burada sadece, kimsenin dalga geçme amacı taşıdığını sanmıyorum. Konundan bile bihaberim ben yanii.. Bak tam kahkaha atmıştım yuttum kahkahamı, rahat ol, senlik bi durum yok...

geyikte yazdıklarımızdan dolayı da hesap vereceğiz artık

cıkıyorum ben

bulsam inan ona çatacağım bi elime geçse herkesin yenii üyesin yargısı yüzünden sinirlerim gerildi

kkdan emin olmadıkça kimseyle ekleşme, en azından tecrübe edinmiş oldun
her ne olursa olsun netten değil hastanelerden bilgi alın muayene olun
kadın erkek farketmez sapık sapıktır:34:

kkdan emin olmadıkça kimseyle ekleşme, en azından tecrübe edinmiş oldun
her ne olursa olsun netten değil hastanelerden bilgi alın muayene olun
kadın erkek farketmez sapık sapıktır:34:

tabiki ben aylardır tedavi olan biriyim zaten ama derdime çare olan bir tekdoktor olmadı:30:

tabiki ben aylardır tedavi olan biriyim zaten ama derdime çare olan bir tekdoktor olmadı:30:

Canım seni anlıyorum, konunu okumadım ama belliki konunda yapılan yorumlardan çok gerilip gelmişssin; ama inan Rengina en son kızabileceğin insanlardan birisi, bak ortamın havası kaçtı.. Oradakilere kızıp burada patlamak ne kadar doğru bilemiyorum..

birincisi ben bir senedir bu siteyi takipediyorum malum üye olunmadanda derdine deva okuyabiliosun herşeyi soru soracağım için üye oldum bu iki yeniüyedeolmadım yine bayağı oldu bugün olmuşum gibi konuşmayın belliki benişm fake olduğumu düşünmüssünüz ama düşündüğünüz gibi değil malesef sırf derdime yardımcı olun diye yazdım herşeyde kötü niyet aramayın
Biz burda ne üyeler gördük belki sende erkeksin ne bilicez hem bu topiğe gelip kafana göre saydıramazsın git konunda takıl burda geyik yapıyoruz seni ciddiye aldımızıda nerden çıkardın :ssz:
geyikte yazdıklarımızdan dolayı da hesap vereceğiz artık

cıkıyorum ben

Recom niye çıkıyosun gel

Canım seni anlıyorum, konunu okumadım ama belliki konunda yapılan yorumlardan çok gerilip gelmişssin; ama inan Rengina en son kızabileceğin insanlardan birisi, bak ortamın havası kaçtı.. Oradakilere kızıp burada patlamak ne kadar doğru bilemiyorum..
sağol canım
bende sabah spora gidicem iyi geceler :3:
iyi geceler kuzum
Tadı kaçtı galiba buranın, ben çıktım kızlar sabah erken kalkacağım. iyi geceler. :54:
iyi geceler canım sana da
yapma rengo ya boşver:5:

kızlar ortamınız bozulmasın ben sinirlerime hakim olamıyorum bazen lütfen devam edin siz:34:

Back
X