- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #6.841
kızlar relax lütfen birbirinizi yanlış anladınız :26:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer gerçekten dediğin gibiyse tabiki kusura bakma okadar saçma insan varki şurda yeni, üye olmuş zırt vırt inanmıyolar buna anlam veremedim size patladım kusura bakmayın
kızlar relax lütfen birbirinizi yanlış anladınız :26:
bu topiğe patlamayın arkadasım yeterince sinirlemiz gergin
size kim çattıysa kim sapıklık yaptıysa gidin ona çatın. durduk yere tartısmaya girdim şurada
neden böyle bi ön yargınız var çoğunuzun yeni üye olan birşeyler sorup yazamazmı ayrıca çokta yeni değilim bi sorununu paylaşamazmı yeni üye olan biri siz benden şüphe edeceğinize içimizdeki erkeklerden şüphe edin benim ne çıkarım olabilirki allah allahh ya
bulsam inan ona çatacağım bi elime geçse herkesin yenii üyesin yargısı yüzünden sinirlerim gerildi
kkdan emin olmadıkça kimseyle ekleşme, en azından tecrübe edinmiş oldun
her ne olursa olsun netten değil hastanelerden bilgi alın muayene olun
kadın erkek farketmez sapık sapıktır![]()
tabiki ben aylardır tedavi olan biriyim zaten ama derdime çare olan bir tekdoktor olmadı![]()
bende sabah spora gidicem iyi geceler![]()
Biz burda ne üyeler gördük belki sende erkeksin ne bilicez hem bu topiğe gelip kafana göre saydıramazsın git konunda takıl burda geyik yapıyoruz seni ciddiye aldımızıda nerden çıkardınbirincisi ben bir senedir bu siteyi takipediyorum malum üye olunmadanda derdine deva okuyabiliosun herşeyi soru soracağım için üye oldum bu iki yeniüyedeolmadım yine bayağı oldu bugün olmuşum gibi konuşmayın belliki benişm fake olduğumu düşünmüssünüz ama düşündüğünüz gibi değil malesef sırf derdime yardımcı olun diye yazdım herşeyde kötü niyet aramayın
geyikte yazdıklarımızdan dolayı da hesap vereceğiz artık
cıkıyorum ben
sağol canımCanım seni anlıyorum, konunu okumadım ama belliki konunda yapılan yorumlardan çok gerilip gelmişssin; ama inan Rengina en son kızabileceğin insanlardan birisi, bak ortamın havası kaçtı.. Oradakilere kızıp burada patlamak ne kadar doğru bilemiyorum..
iyi geceler kuzumbende sabah spora gidicem iyi geceler![]()
iyi geceler canım sana daTadı kaçtı galiba buranın, ben çıktım kızlar sabah erken kalkacağım. iyi geceler.![]()
yapma rengo ya boşver![]()
tabiki ben aylardır tedavi olan biriyim zaten ama derdime çare olan bir tekdoktor olmadı![]()
sağol canım
iyi geceler kuzum
iyi geceler canım sana da
kızlar ortamınız bozulmasın ben sinirlerime hakim olamıyorum bazen lütfen devam edin siz![]()