Kaldığımız yerden devam :)

inşallah bulursun şifanı rengina kimsenin arkasından konuşmaz gönlünü al lütfen:34:
sağol kuzum ama olsun bosver cidden siz geyiğe dönün
Biz burda ne üyeler gördük belki sende erkeksin ne bilicez hem bu topiğe gelip kafana göre saydıramazsın git konunda takıl burda geyik yapıyoruz seni ciddiye aldımızıda nerden çıkardın :ssz:

Recom niye çıkıyosun gel

aman sinirliyim zaten ya bu da tuz biber oldu boşverin siz devam edin ya

Biz burda ne üyeler gördük belki sende erkeksin ne bilicez hem bu topiğe gelip kafana göre saydıramazsın git konunda takıl burda geyik yapıyoruz seni ciddiye aldımızıda nerden çıkardın :ssz:

Recom niye çıkıyosun gel
al geyiğinide başına çal derdim var diyorum geyik diyor ya kusura bakmada ben bana dokunan her lafıın arkasında dururum sende erkeksin o zman nerden bilicez ne bu suçlamalar yahu erkekler yüüzünden tüm kadınlar karşındakine erkek gözüyle bakıyor kafama göre saydırmadım ayrıca bana söylenen bi suçlamada kendimi savundum senin ciddiye almana ihtiyacım yok sen kimsinki beni ciddiye alıcak mertebede bi insanmısın bilgin olmadığı konuda yorum yapma herkes işine baksın hadi

sağol canım

iyi geceler kuzum

iyi geceler canım sana da

kızlar ortamınız bozulmasın ben sinirlerime hakim olamıyorum bazen lütfen devam edin siz:34:

Sen niye kendine pay biçiyorsun, ortam senden dolayı bozulmadı. Bana noluyosa ben sohbete yeni dalmıştım.... neyse canım boşver sende...

al geyiğinide başına çal derdim var diyorum geyik diyor ya kusura bakmada ben bana dokunan her lafıın arkasında dururum sende erkeksin o zman nerden bilicez ne bu suçlamalar yahu erkekler yüüzünden tüm kadınlar karşındakine erkek gözüyle bakıyor kafama göre saydırmadım ayrıca bana söylenen bi suçlamada kendimi savundum senin ciddiye almana ihtiyacım yok sen kimsinki beni ciddiye alıcak mertebede bi insanmısın bilgin olmadığı konuda yorum yapma herkes işine baksın hadi

Evet ben erkeğim zaten senin gibi hanfendilerin işi yok burda güle güle

Arkadasım Allah askına gider misin ya?
ben seni suclamadık aksine savunduk o sapıga kızdık diye kac kez yazdım hala nasıl suclandım diyorsun sen?

baskasına snirlenip buraya catmak da nedir ayrıca?
ne halt ettik de yazdık adını te Allahım ya

Son düzenleme:

ben seni suclamadık aksine savunduk o sapıga kızdık diye kac kez yazdım hala nasıl suclandım diyorsun sen?

Rengi :48: :48:

Ya bırakın ya kim olduğunu bile bilmiyoruz konusuda çok garip geldi bana zaten sallayın
ya siz neden her üye olana kim bilmiyoruz falan tarzı konuşuyosunuz yahu nesi garip geldi konumun burda herkese mesaj atan birine saflık işte aldandım geyiğe okdar kaptırmışsıınızki yaşamın gerçeklerinden olabileceklerinden kopmuşsunuz

lafım sana değil bana erkekmisin nesin diyen arkadaşa birbirinizi savunmayın alah aşkına ya

ya siz neden her üye olana kim bilmiyoruz falan tarzı konuşuyosunuz yahu nesi garip geldi konumun burda herkese mesaj atan birine saflık işte aldandım geyiğe okdar kaptırmışsıınızki yaşamın gerçeklerinden olabileceklerinden kopmuşsunuz

Nerden bildin :46::46: bak gördüğünn gibi geyik bölümündesin hadi gerçek hayatına dön bizi geyiğimizle başbaşa bırak inatla hala burdasın :ssz:

lafım sana değil bana erkekmisin nesin diyen arkadaşa birbirinizi savunmayın alah aşkına ya

arkadasım tamam dediğin gibi olsun
gercekten pişman oldum konu linkini verdiğime

hadi hepimiz kendi topiklerimize dönelim lütfen.

yaş 0-10 sende gerçekten hadi bak işine :D hayatıda bukdar dalgaya alma boğulursun bi gün

Bak onuda bildin zekana hayram kaldım ama ben senin ya :39: ayrıca süper yüzerim sen hiç merak etme oyüzden boğulmam :34: benim işim burası sen kendi işine baksan keşkede rahat etsek

Ama sen kışkırtıyorsun, hani sanki biri birşey yazsada tartışayım diye bekliyorsun..

yok gerçekten dediğiniz gibi değil herkesin yeni üyelere böyle bakmasından gına geldi sadece hep erkeksin bu kesin erkek konusu saçma falan inanmıyorlar resmen sinirim ondandı daha fazla tat kaçmasın kusura bakmayın tekrardan hakkınızı helal edin iyigeceler

valla hiç doğru yere gelmedin burda herkes son noktada zaten şurda iki konuşup kafa dağıtıyoruz buraya gerginlik getirme lütfen kimse art niyetli olacak halde değil sakin ol biraz sinir yaratma

tamam hadi burda bitsin bu tartısma

bir konu acın da ortam değişsin:31:
pembe yok mu rüyanda gördüğün bir ünlü:ssz:

valla hiç doğru yere gelmedin burda herkes son noktada zaten şurda iki konuşup kafa dağıtıyoruz buraya gerginlik getirme lütfen kimse art niyetli olacak halde değil sakin ol biraz sinir yaratma

Sorma ya bi burda istediğimiz gibi takılıyoruz bdvye çevirdi :19:

Back
X