Kaldığımız yerden devam :)

Ozaman ben ütopik bi dünyada yaşıyorum kalp kırmışlığım çoktur mesela ama o gün vicdanım kulaklarımı tırmalar oturur ağlarım..
Kalp kırmak yerine kafa uçururum daha iyi of daraldım neyse..
Bu dünyayı sevmiyorum garip garip kişilikler var ...

Senin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum.Fakat işte gel gör ki herkes bir başka :31:

Yok sen dedinya gereksiz şeyler konuşun diye bende gereksiz şeyler konuştm :60:

ben bu ara malım biraz her şeyi geç anlıyom :37::37: millete espri açıklattırıyom arkamdan aptal sarışın diyolardır kesin :27::27: sınavdan sonra geçer diye düşünüyorum bakalım :27:

ben lisedeyken sınıf başkanıydım bana iyi davranın lan :27: ilerde torpil falan lazım olursa elim kolum uzun :27:

ben bu ara malım biraz her şeyi geç anlıyom :37::37: millete espri açıklattırıyom arkamdan aptal sarışın diyolardır kesin :27::27: sınavdan sonra geçer diye düşünüyorum bakalım :27:

:27::27: bacı yalnız değilsin ya
Bende bugünden beri ota bakoa gülüyorum hayra alamet değilya hadi bakalım :27:

anladım da maksustan laf dinler gibi yaptım göze girmek için :27::27::27:

O zaman senin ironiyi biz anlamadık :27::27:

ahaha sana ayrı hayranım zaten ben :38:

rengo ne mesutu laa aşk olsun :110:
ya valla unutyom ya ömer miydi yoksa offf rezil oldum :30::30:keske sti biliyor deseydin :60:

Ne kıskancam be ne kıskancam :63: ben bilmiyorum diyemi kıskancam :63: beni demiyo diyemi yooo hiç kıskanmadım ki :27:
kıskanmadıgını en fazla bu kadar belli edebilirdin tenks:27::27:

Son düzenleme:
Gizz sen ne cok konusuyonnn :)))) ben simdi seni nasil etiketliyicem haniii mesajim ssana diye anlat bakem :)

Ohepsiyahgiyer

alıntılandığımda bildirim gelmiyor, neden acep. bi alıntalasanızzda. alıntılasakdamı saklasak, alıntılamasakdamı saklasak

ahaha sana ayrı hayranım zaten ben :38:

rengo ne mesutu laa aşk olsun :110:

ahh yawrrumm hemen de nasıl gönül alırmış :38:

şimdi ne yazıyoz beğendiğimiz ünlüyümü yazıyoz...

bilmiyorum ki :27: bişiler dönüyo ama bende tam anlayamadım

ben lisedeyken sınıf başkanıydım bana iyi davranın lan :27: ilerde torpil falan lazım olursa elim kolum uzun :27:

:27::27::27: napcan ismimzin başına + koymamak için araya torpil mi oynatıcan :27: tek ayaktamı tutmican napıcan :27:

ya valla unutyom ya ömer miydi yoksa offf rezil oldum :30::30:keske sti biliyor deseydin :60:

kıskanmadıgını en fazla bu kadar belli edebilirdin tenks:27::27:

Göör göör bade kimlere sıırını emanaet ediyorsun.Saymadığın başka erkek izmi kaldımı ahmet de bide belki tutar :27:

Back
X