Kaldığımız yerden devam :)

Ben dizi izlemeye kaçar bunlar kıyak olsun :27:

tumblr_n28b6qal9k1rtu3fho1_250.gif

tumblr_n28b6qal9k1rtu3fho2_400.gif

tumblr_n28b6qal9k1rtu3fho6_400.gif

tumblr_n28b6qal9k1rtu3fho10_400.gif

Napıyorsun ne ediyorsun.Yine külkedisi gibi 12 oldu düştün buralara :9:

napim bugun kardesım askerden geldi çok şükür:124: onunla ilgilendık işte sabahtan ders calıstım Allahtan :9:
sende ne var ne yok:ssz:

Ben kaçtım kızlar, iyi geceler, iyi sohbetler. :16:

iyi geceler canım

napim bugun kardesım askerden geldi çok şükür:124: onunla ilgilendık işte sabahtan ders calıstım Allahtan :9:
sende ne var ne yok:ssz:

Gözünüz aydın canım.
Ben bugün annanemin peşindeydim.Teyzecanların arasında kaldım bol bol diz ağrıları ahiretlik sohbetleri klestrol hapları şekere iyi gelen bitkiler, hac kuraları ,mçö gerçekleşen ama teyzelerin dün gibi analattığı vakalar felan filan baya bilgi sahibi oldum:27::27:

Son düzenleme:

Ben kaçtım kızlar, iyi geceler, iyi sohbetler. :16:
iyi geceer canım:38:
iyi geceler canım

Gözünüz aydın canım.
Ben bugün annemin peşindeydim.Teyzecanların arasında kaldım bol bol diz ağrıları ahiretlik sohbetleri klestrol hapları şekere iyi gelen bitkiler, hac kuraları ,mçö gerçekleşen ama teyzelerin dün gibi analattığı vakalar felan filan baya bilgi sahibi oldum:27::27:

sağol canım :7:
he o teyzelerin sağık muhabbetleri bitmez zaten:27:

bugün nıye sayfalar ilerlemıyor sanki ya. ben geldim kactı mı mıllet ne oldu :27:

iyi geceler canım

Gözünüz aydın canım.
Ben bugün annanemin peşindeydim.Teyzecanların arasında kaldım bol bol diz ağrıları ahiretlik sohbetleri klestrol hapları şekere iyi gelen bitkiler, hac kuraları ,mçö gerçekleşen ama teyzelerin dün gibi analattığı vakalar felan filan baya bilgi sahibi oldum:27::27:
moruk sti :33::33:

Back
X