- 20 Ocak 2010
- 47.016
- 173.908
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.541
Hacı sıkma canınını bi gün senin şerefindede bdv de bir konu kapatırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gençliğini ve güzelliğini kıskandığımız o kişi kim tolin :26::26:
o tek basıma hepimize cene yarıstırıyor yaYok daha tolin bana o kadar dadanmadı bende onu destekliyeyim bari garibim tek hepinize karşı![]()
neysekineyseki uyarıyla kurtulduk kızlar![]()
korktun ban yememek için arkadaşlarına katılmadın![]()
![]()
kepsup ne beetezek kokulu tolin o neyini kıskanacaz onun adalarda cirit atıyodu geçen
![]()
neyseki uyarıyla kurtulduk kızlar![]()
sizin adalarınız tezek kokmuş la hayrına bı yıkayver oraları![]()
Sana tek destek veren bendim nankööööööööööööööör pühhhhn
yakındır sanada dadanmam![]()
sen daha cok beklersin![]()
Iyy ne banalllben sabah kahvaltımımı londrada beş çayımı pariste içtim şuan size roma semalarından yazıyorum.
![]()
o tek basıma hepimize cene yarıstırıyor ya
neyseki
ya valla korkmadımben zamanında 1 ay ban yemiş insanım be heheyy
dedim şimi 1 yorum yapcam mune banlıcak kske daha once görseydım konuyu ona yanıyorum
![]()
bibi, tolin, stillex, Bade, bu ikazdı, artık peşinizdeyim, BDV'de herhangi bir topikte kıpraştığınızı göreyim![]()
bibi, tolin, stillex, Bade, bu ikazdı, artık peşinizdeyim, BDV'de herhangi bir topikte kıpraştığınızı göreyim![]()
o ne beonun adı 320 rengi bundan sonra![]()
ne kıskancam la ben kıskanclık duygularını doğar doğmaz atmıs insanımnolduuuu gısgandınmı ÇATLAAAAA AHAHHAHAHAHAHHAAHAHAH![]()
Iyy ne banalllben sabah kahvaltımımı londrada beş çayımı pariste içtim şuan size roma semalarından yazıyorum.
![]()
kovala beni muneeeebibi, tolin, stillex, Bade, bu ikazdı, artık peşinizdeyim, BDV'de herhangi bir topikte kıpraştığınızı göreyim![]()
tabi tabi istanbul cok temız zatensenden önce yoktu öyle bişiy atları da baştan çıkarmışın![]()
şakaaaaaaSana tek destek veren bendim nankööööööööööööööör pühhhh![]()
Hiiiiç sanmam sende bu potansiyal varken yarın akşama gri çıkarsın sen![]()
ama ben başlatmadım![]()