Kaldığımız yerden devam :)

Avlarımdan isimli albüm açmış Kazen , bizi de albüme zıpkınla avlanmış fotoğraflarımızla ekler artık napalım :34: :32: sevemedim ben bu renkleri :26: sorun bende de olabilir ancak bu hali daha çok göz yoruyor bence :19:

Ayy med çok güzelmiş keşke tüm forum böyle olsaymış.

Bir ara yeni tasarım denemelerde yapılan morlu denemelerde çok güzeldi bence :34:

Ben özel mesaj yazdım ama sallamadı beni :60:

Aynı şeyi düşünüyorum, daha çok göz yoruyor..

shermin morlu da güzeldi evet :31:

Ben özel mesaj yazdım ama sallamadı beni :60:

Aynı şeyi düşünüyorum, daha çok göz yoruyor..

shermin morlu da güzeldi evet :31:

Keşke tercihli kullanım mümkün olabilse :24: isteyen eski site tasarımıyla devam ederdi. Forumda konu okumak çok zor bence böyle . Kızma Kazen , kabul bizim gözler kusurlu olabilir , alışamadım ben bu haline :43:

Keşke tercihli kullanım mümkün olabilse :24: isteyen eski site tasarımıyla devam ederdi. Forumda konu okumak çok zor bence böyle . Kızma Kazen , kabul bizim gözler kusurlu olabilir , alışamadım ben bu haline :43:

Evet ya bunu da önermiştik aslında..En azından pro üyeler se.çebilse ne güzel olurdu:26:

İyidir panpa kocişle horon oynamaya geldik şuanda su ter içinde sizlerleyim :27:
Bibi çok mutsuz yaptı bu renkler beni:19:
Tolin mapısta, isyan çıkarsak mı senlen:ssz:

Off yaa sorma medcim ya hiç giresim gelmiyor kk ya napsak isyanı başlatsakmı tolinde gelsin önden onu sürelim :27: ortalığı bi karıştırsın biz gerisini hallederiz :60:

Evet ya bunu da önermiştik aslında..En azından pro üyeler se.çebilse ne güzel olurdu:26:

Hımmm sadece prolar ayrımı da kötü olur öyle bir durumda. Ya hep ya hiç :34: Üst yazı başlığı rengarenk bir panayır yazı bölümü yas ve hüzün gibi geliyor şu anda bana .

Med cim isyana teşvikten birazdan gri olursak şaşırma :1:

İyidir panpa kocişle horon oynamaya geldik şuanda su ter içinde sizlerleyim :27:

Off yaa sorma medcim ya hiç giresim gelmiyor kk ya napsak isyanı başlatsakmı tolinde gelsin önden onu sürelim :27: ortalığı bi karıştırsın biz gerisini hallederiz :60:

Çok fena ya:25:
Tolin garibim alıştı halay başlarını çekmeye :60:

Müdüre falan götürelim konuyu bari ya, çok uyumsuz, göz yorucu, bi tuhaf..

Hımmm sadece prolar ayrımı da kötü olur öyle bir durumda. Ya hep ya hiç :34: Üst yazı başlığı rengarenk bir panayır yazı bölümü yas ve hüzün gibi geliyor şu anda bana .

Med cim isyana teşvikten birazdan gri olursak şaşırma :1:

Hani "en azından" diye şeyetmiştim:17:

Biz anarşikliğe alışığız be shermincim :60:

Back
X