Kaldığımız yerden devam :)

yok işte 6 gün oldu ses soluk yok
:26:
merak da etmiyo değilim naptı attı mı kendinibi yerden diye
az önce saçma salak şarkılar çıktı bi an her şeyi unuttum mesaj atıcaktım napıyosun dedim kendi kendime sanki farkında değilmişim gibi kötü oldum cidden bitti yani geri dönülmez şekilde :44:

nedir o düzelmeyen şeyler canım :31:
hayırlısı olsun ne diyim. ne zaman acıyorsun davayı?

hayırlısı olsun ne diyim. ne zaman acıyorsun davayı?

haftaya izmire dönünce canım öyle istiyorum ama avukat oturup anlaşalım 1 yılı doldurunca anlaşmalı boşanın diyor öyle daha kısa sürer diyor da ona ikna edicek adam nerede yanlış karar vermek de istemiyorum 1. yılımız 23 temmuzda doluyor :( sen ne dersin

haftaya izmire dönünce canım öyle istiyorum ama avukat oturup anlaşalım 1 yılı doldurunca anlaşmalı boşanın diyor öyle daha kısa sürer diyor da ona ikna edicek adam nerede yanlış karar vermek de istemiyorum 1. yılımız 23 temmuzda doluyor :( sen ne dersin

boşanmayı zaten istemiyorsa anlasmaya da yanaşmayabilir doğru.
hiç de anlamam bu işlerden kuzum bilmem ki.:26: eşin olayın ciddiyetinin farkında dimi

boşanmayı zaten istemiyorsa anlasmaya da yanaşmayabilir doğru.
hiç de anlamam bu işlerden kuzum bilmem ki.:26: eşin olayın ciddiyetinin farkında dimi

çekişmeli oldu mu da celseler arası çok uzuyor özellikle büyükşehirlerde stres oluyorum belki babam konuşsa olur diyorum işte bakalım
bence değil rengocum ya benim aramamı bekliyor olsa gerek :26:
böyle çat diye sessizleşmesi normal değil

çekişmeli oldu mu da celseler arası çok uzuyor özellikle büyükşehirlerde stres oluyorum belki babam konuşsa olur diyorum işte bakalım
bence değil rengocum ya benim aramamı bekliyor olsa gerek :26:
böyle çat diye sessizleşmesi normal değil
hani hep o küserdi sen giderdin ya acaba yıne öyle senın arayıp barısmak istemeenı mi bekliyor ki?
olmazsa baban arasın o daha iyi konusur ciddiyeti de sağlar.

hani hep o küserdi sen giderdin ya acaba yıne öyle senın arayıp barısmak istemeenı mi bekliyor ki?
olmazsa baban arasın o daha iyi konusur ciddiyeti de sağlar.

annemin karşısında süt dökmüş kedi oldu tamam hocam anladım hocam vs diye çekiniyor da olabilir uf bilemedim ki bi hinlikler planlıyodur kendince ama rengo ya yolda iş çıkışında vs tırsıyorum da :30:

annemin karşısında süt dökmüş kedi oldu tamam hocam anladım hocam vs diye çekiniyor da olabilir uf bilemedim ki bi hinlikler planlıyodur kendince ama rengo ya yolda iş çıkışında vs tırsıyorum da :30:

annen senı almaya gelsin işten çıkışta olmazsa.:26:

gelemez ki canım aynı şehirde değiliz ..

neyse çok konuştum ben sen anlat biraz da hep kapalı kutusun niye sıkıldın :)

işim gücüm yok evlenemiyorum :ssz: kpssden dolayı sosyalliğim de yok ne zamandır
stres ola ola artık kafayı yemekten korkuyorum cidden.

işim gücüm yok evlenemiyorum :ssz: kpssden dolayı sosyalliğim de yok ne zamandır

demin toline bunları diyodum bende. artık öyle bunaldım ki kendimi gaza getirmek için ev ilanlarına bakıyorum:9:

canısı bak şimdi sen bu yıl atanınca okulunda yeni öğretmen arkadaşlar edinirsin o geçer de siz madem söz nşan bişey yapsanız en azından adım atmış olursunuz :31:

nAPIYORSUNUZ LA BEN BURADA DELİ GİBİ DERS ÇALIŞIRKEN SORUDAN SORUYA KOŞARKEN SİZ SOHBET Mİ EDİYORSUNUZ (kepsluğum açık kalor benim hep yaw:37:)

Bana yazık değil mi onca soruyo çöz çöz :14: yak lan saatlerdir dizi izliyorum :27::27: ne dersi ne sınavı ne sorusu :27::27: kim bulmuş biz kaybedelim :27::27:

canısı bak şimdi sen bu yıl atanınca okulunda yeni öğretmen arkadaşlar edinirsin o geçer de siz madem söz nşan bişey yapsanız en azından adım atmış olursunuz :31:
atanmadan olmuyor da işte o da. valla herkese zor bana 2 kat zor bu işler. bazen ölsem de kurtulsam diyorum ya cidden:ssz:
demin toline bunları diyodum bende. artık öyle bunaldım ki kendimi gaza getirmek için ev ilanlarına bakıyorum:9:
aynen kuzum ya:ssz:
:ssz::ssz::ssz:

Kim var kim yok ?
nasılsın canım:38:

nAPIYORSUNUZ LA BEN BURADA DELİ GİBİ DERS ÇALIŞIRKEN SORUDAN SORUYA KOŞARKEN SİZ SOHBET Mİ EDİYORSUNUZ (kepsluğum açık kalor benim hep yaw:37:)

Bana yazık değil mi onca soruyo çöz çöz :14: yak lan saatlerdir dizi izliyorum :27::27: ne dersi ne sınavı ne sorusu :27::27: kim bulmuş biz kaybedelim :27::27:

ben calıstım hacı ya sonra vücudum calısma artık yeter geyik vakti didi:27:

Ne izliyosn la yine :27::27:

Çok güldüm la buna hahahaha :60:

Back
X