Kaldığımız yerden devam :)

ben calıstım hacı ya sonra vücudum calısma artık yeter geyik vakti didi:27:

OO bacım maaşallah sen yapacaksın bu işi :38:

Bugün denemeden çıkınca benden bi pık olmayacak dedim ondan saldım çayıra mevlam kayıra :60: yarın toparlarım :27:

Ne izliyosn la yine :27::27:
supernatural bittin ardından vampirgünlükleri bitti sonra orginals bitti şimdi the walking deadın ikinci sezonundayım :27:

Bugün denemeden çıkınca benden bi pık olmayacak dedim ondan saldım çayıra mevlam kayıra :60: yarın toparlarım :27:

supernatural bittin ardından vampirgünlükleri bitti sonra orginals bitti şimdi the walking deadın ikinci sezonundayım :27:

Ha geyrat stim yetişcen hızıma :60:

Arada da ders çalış laan :60::60::60:

bende yediiklim gkgy çözdüm bugun ilk defa Türkçe mantıkların hepsini doğru yaptım o da basitin dibiydi ondan:9:
tarih mahvetti beni alçak ders:ssz:

Son düzenleme:
nAPIYORSUNUZ LA BEN BURADA DELİ GİBİ DERS ÇALIŞIRKEN SORUDAN SORUYA KOŞARKEN SİZ SOHBET Mİ EDİYORSUNUZ (kepsluğum açık kalor benim hep yaw:37:)

Bana yazık değil mi onca soruyo çöz çöz :14: yak lan saatlerdir dizi izliyorum :27::27: ne dersi ne sınavı ne sorusu :27::27: kim bulmuş biz kaybedelim :27::27:

böyle diyenden korkacan :27:

pingun dün begenin beni demişsin kuzum ben begenemedim senı ya dur kızları begeneyim şimdi sana sıra gelsin:10:

bende yediiklim gkgy çözdüm bugun ilk defa Türkçe mantıkların hepsini doğru yaptım o da basitin dibiydi ondan:9:
tarih mahvetti beni alçak ders:ssz:

Bacım sen iyisin ya sorular kolay değildir kendine haksızlık etme :38:

Benim tarihten bugün 15 doğru 10 yalnış 2 boşum vardı.

Vatandaşlıl full yanlış

Coğrafya full doğru

Güncel sorulara hiç dokunmadım.

Genel yetenekte sıkıldım çıktım zaten 15 tanemi ne mat çözdüm sanırım 1 i hariç hepsi doğru :27::27: sonunda sıkıldım türkçede çıktım :27:

Denemenin değelemesi: benden bi pık olmaz :27::27:

evet canım da başka sorunlar da var ya:50: neyse boşverin beni yoksa depresifliğim bulasır:1:

idare eder canım:39:

hop müdür naber:ssz:

ay napim canım enson heladan yazmıştım sora duş aldım sora gece gece boyoz yedik :30: şimdi mayışmış durumdayım :60:

Hacı arada salcan ipin ucunu , hoş ben tutmuşta deilim ya neyse :27::27:

:27::27: bide üstte ciddi ciddi yazmışsın sonrada yok la ne dersi :60:

böyle diyenden korkacan :27:

Yok valla badem ne saklıyayım.Oturmadım mı oturmuyorum başına ben bu işin.Oturdum muda kalkmam o ayrı.Ama bugun hiç bişey yapmadım denemden çıktım arkadaşla gezdim eve geldim dizi izledim uyudum felan filan :1:

Hahahaha :60::60:

Twd iyidir hee :23:

Bibiiiimmmmmmmmmmmmmmmm :3::3::3:

İyi ya severim ben öyle şeylere zombiler çok şeker :27:

Yok valla badem ne saklıyayım.Oturmadım mı oturmuyorum başına ben bu işin.Oturdum muda kalkmam o ayrı.Ama bugun hiç bişey yapmadım denemden çıktım arkadaşla gezdim eve geldim dizi izledim uyudum felan filan :1:

İyi ya severim ben öyle şeylere zombiler çok şeker :27:

Yemek yerken izleme midesi bulanıyo insanın :27::27:

Vatandaşlıl full yanlış

Coğrafya full doğru

Genel yetenekte sıkıldım çıktım zaten 15 tanemi ne mat çözdüm sanırım 1 i hariç hepsi doğru :27::27: sonunda sıkıldım türkçede çıktım :27:

offf cidden batırmışsın:27: çözesin yokmuş hacı:ssz:

Vatandaşlıl full yanlış

Coğrafya full doğru

ahahah ne güzel anlatmıssın ya:9: yok kız nerem iyi:27: soruda bir şehir birinin doğsunda dğeri kuzeyınde o onun guney batsında falan öyle bir soruydu tek tek çizince cevap cıktı ortaya:52: yoksa ııhh benden de bı pık olmaz:9:

tarihi de hep unutmusum ya la :ssz: günceli salla hacı bizden güncele iş çıkmaz:ssz:

Back
X