- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #7.881
Tolin allahını seversen onca güzel rengin içinde orada gri giri duruyorsun ahaenki bosuyorsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tolin allahını seversen onca güzel rengin içinde orada gri giri duruyorsun ahaenki bosuyorsun![]()
Tolin allahını seversen onca güzel rengin içinde orada gri giri duruyorsun ahaenki bosuyorsun![]()
dünyaya en cok benzeyen gezegen kepler-62ymiş NASA bulmus unutmayın he belki işe yarar![]()
offf cidden batırmışsınçözesin yokmuş hacı
![]()
ahahah ne güzel anlatmıssın yayok kız nerem iyi
soruda bir şehir birinin doğsunda dğeri kuzeyınde o onun guney batsında falan öyle bir soruydu tek tek çizince cevap cıktı ortaya
yoksa ııhh benden de bı pık olmaz
tarihi de hep unutmusum ya lagünceli salla hacı bizden güncele iş çıkmaz
![]()
dünyaya en cok benzeyen gezegen kepler-62ymiş NASA bulmus unutmayın he belki işe yarar![]()
tolin oraya gerlirsem xxx diyo![]()
Tolin pis saydırıyo sana şuan
Cidden noldu toline yineeeeee :26:
ya bır soru vardı arkadasım kesın cıkacak dıyor da genelde dedikleri tutmazahaha boşuna mo diyorum hacı![]()
magmaya vardım
valla yoktu arkadaşla buluşacaktım bi an önce karalayayım çıkayım dedim
evde bakacağım işte yarın ben hallederim hacı sorun yok bende
Zaten o mantık sorularına tablo oluşturmazsan karışıyor.İyiki alese çözmüşüm zamanındahani ben böyle çalışmıyorum etmiyorum diyorum ama test çözmeyi çok severim.Bundan 1-2 sene önce kuzenim 10 testlık alesin çıkmış sorularını almıştı bahar güz son 5 sene idi işte ben oturdum onları tek tek çözdüm.Oradan sözel sayısal mantık aşinalığım vardı.Sakla samanı gelir zamanı hesabı
hacı sorsunlar günceli benim vampirlerden supernaturaladan yakışkılılardan bak nasıl yapıyorum soru sormasını bilmiyorlarcahiller
![]()
Yemek yerken izleme midesi bulanıyo insanın![]()
Kimin kepleriymiş
Uzun bi aradan sonra iğrenç espri yapmasaydım ölürdüm ama![]()
Kimin kepleriymiş
Uzun bi aradan sonra iğrenç espri yapmasaydım ölürdüm ama![]()
Toline ben bişey desemde saydırıyor demesemde saydırıyor saydırmaya proglanmış mübarek![]()
ya bır soru vardı arkadasım kesın cıkacak dıyor da genelde dedikleri tutmazama belli olmaz tabi
neydı ya cevabı da G8 ülkeleriydi :26:
iyi geceler bebikimBenim![]()
Kızlar kpss beni bozar kaçtım ben
Şaka la şaka horon fena yordu uykum geldisabah gene erken kalkicim görüşüz
![]()
hacı kepleri gördüğünde yapıştır![]()
Benim![]()
![]()
Benim![]()
![]()
Bulaşma alır paçanı aşağı gerçi snin çenenin de aşağı kalır yani yok![]()
İnsan dışı varlık![]()