- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.181
Ben doğduğumdan beri istisnasız her sene dilerim, ailece yaparız biz.
İş,aş Haydar Baş.![]()
Çoğ depresifim bu akşam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğduğumdan beri istisnasız her sene dilerim, ailece yaparız biz.
İş,aş Haydar Baş.![]()
Çoğ depresifim bu akşam.![]()
ben unuttum ya zaten 5 mayısta akşam ezanında da yapılıyormuş geçti yani![]()
Yaa ama yapma böyle, hayat kısa depresyona girecek zamanı nerden buluyorsun? (Diyene bak)
Üniversiteyi özledim be kanka.![]()
Ne olacak halim derdi olmayan günleri değil mi? Ben de yapmam gereken tek şeyin sınavlarımı geçmek olduğu günleri özledim ama rapor yazıcam diye sabahladığım günleri hatırlamak istemiyorum.![]()
Aynen la.Geçen yıl bu vakit sokaklardaydım hep.
Sana da oluyor mu, sıkıntılı anlarım da hep geçsin diye dua ederim, 1-2 sene sonra daha da kötüsü olur o sıkıntılı günleri de arar olurum. Keşke o günlerde olsam değerini bilememişim derim. Hayatım hep gittikçe kötüleşmiş demek ki.![]()
Kesinlikle...Keşke parasız kalsaydım hep ama o günler bitmeseydi.
Anaaa geldin beni de depresyona soktun, bela mısın kızım?![]()
ben üniversiteyi özledim ama sabahlara kadar proje ödevleri yapmayı hiç özlemedim
hiç unutmam bir keresinde konferansta sunum yapacaktık Allahım sabaha kadar slaytları düzenledim gözler gidiyor açılmıyor
uyuyakalmışım 1 saat kala annem uyandırmıştı
zombi gibi sunum yaptım![]()
Ay kkda da var böyle fotolarını koyanlar aynı şeyi yapmak istiyorum onlara![]()
ben de sabaha kadar sınava calısmıstımo uykusuzluktan zaten soruları tek gözümle okudum
ve sonuc değişmedi
![]()
ya bir de bana koyan ondan önceki gün hazırlanmıştım yaptırmamıştı beğenip sonra sil baştan :/
ya safranın topiğine gözüm takıldı bir bir üye yazmıs apartmandakıler hoşgeldine gelelim diye bir sürü kişi gelmiş sadece yemiş içmişler kızla konusmamıslar bile falan ay cok sinir oldum tam kovulmalık misafir yani![]()
ben gündüz yazmıştım şimdi ona bakıyordum. aç gözlüler derneği kurmuşlar resmen:2: