Kaldığımız yerden devam :)

bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:24:
tumblr_miz5665XiP1qep0zlo1_400.gif

Biliyormusun bilmiyorum ama florence nightingale ilk kez kırım savaşında ortaya çıkmı.Ay orataya çıkmış bi tuhaf oldu işte o savaşta hemşirelik yapıp tanınmış.Asıl adı bilinmiyor.Gece lambalı kadın diye kalmış :1: bilmiyorum buda dip not kalsın hangi savaş mavaş derler mi bilmiyorum :1:

tamam canım attım hafızaya ne soracakları belli olmaz:27:

kız bende kafamı kalıyor geceye kadar :9: profilde görürsün dıye şeyettirmiştim :30:

hep çeneli arkadaşlar olduğundan bazılarını göremiyorum :27:

Üff o ne yaa güncel bilgi diyip önemsemiyoruz ama onca şey nasl hafızaya kalır :50: çıktısını alıp okumak mı lazım napmak lazım

supernatural izle sen daha :27::27:

Üff o ne yaa güncel bilgi diyip önemsemiyoruz ama onca şey nasl hafızaya kalır :50: çıktısını alıp okumak mı lazım napmak lazım

her gece okuyup yatsak belki akılda kalır canım bir de zaten gece calısıp uydugun zaman sabaha kadar o bilgi beyninde kalırmıs unutmazmıssın :6:

Biliyormusun bilmiyorum ama florence nightingale ilk kez kırım savaşında ortaya çıkmı.Ay orataya çıkmış bi tuhaf oldu işte o savaşta hemşirelik yapıp tanınmış.Asıl adı bilinmiyor.Gece lambalı kadın diye kalmış :1: bilmiyorum buda dip not kalsın hangi savaş mavaş derler mi bilmiyorum :1:

bunu biliyorum :)

bir de şu afganistandaki heyelanı unutmayın iki bin kişi hayatını kaybetti:5:

hep çeneli arkadaşlar olduğundan bazılarını göremiyorum :27:

supernatural izle sen daha :27::27:

Ben supernaturalı izlemiyorum bikerem :63: yok ki izliyeyim :14: twd bitti orginals bitti zombicanlarımında 3ç sezonu :27::27:

Bdenin paylaştğı en iyi dizi bilmem nede biri vardır diye çok baktım ama yok şunlardan çıksa ne güzel olur güncel sorular :52:

her gece okuyup yatsak belki akılda kalır canım bir de zaten gece calısıp uydugun zaman sabaha kadar o bilgi beyninde kalırmıs unutmazmıssın :6:

Belkide unuturuz gibi geliyor ama soruda çıkınca anımsarız umarım :31:

bunu biliyorum :)

bir de şu afganistandaki heyelanı unutmayın iki bin kişi hayatını kaybetti:5:

ay of sorma ya haberlerde izledim canlı mezar diri diri :14: unutmam münkün mü

Back
X