- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.221
erdoğana fahri doktora unvanını malezya verecekmısya da vermiştir 2014yazıyor
![]()
Yine o malezyaya uçak kazasınıda kodlayın 236 kişilik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erdoğana fahri doktora unvanını malezya verecekmısya da vermiştir 2014yazıyor
![]()
Ben supernaturalı izlemiyorum bikeremyok ki izliyeyim
twd bitti orginals bitti zombicanlarımında 3ç sezonu
Bdenin paylaştğı en iyi dizi bilmem nede biri vardır diye çok baktım ama yok şunlardan çıksa ne güzel olur güncel sorular![]()
bende şimdi haniballı izlemeye başladım o tarz filmlere dizilere de bayılırım![]()
Yine o malezyaya uçak kazasınıda kodlayın 236 kişilik.
bende şimdi haniballı izlemeye başladım o tarz filmlere dizilere de bayılırım![]()
Dünya mayınlarını yok etmeyi amaçlayan antlaşmanın adı Ottawa Antlaşması' dır bunu da 2 kez gördüm bugun ilgimi çekti![]()
the walking dead i izliyo musun![]()
tabikidethe walking dead, supernatural, the original, the vampires diaires, hanniball şimdilik bunlar yenilerini eklemeyi düşünüyorum american horory story de izliyorum ama nezaman başlar yeni sezon belirsiz :26:
tabikidethe walking dead, supernatural, the original, the vampires diaires, hanniball şimdilik bunlar yenilerini eklemeyi düşünüyorum american horory story de izliyorum ama nezaman başlar yeni sezon belirsiz :26:
vıhıyyyy çok dizin varmış senin :) sınav bitsin tavsiyeni alırım izlemek istiyorum ben de bişiler![]()
bibi iki mesajımada pas vermedi ne olduki yine:26:
okuyup geçiyorum ben de stim ilginc gelenleri bırkac kez daha okuyorum daha napim canımı mı verimbende horry storyi merak ediyorum.Ama diziler artık seri izleyemiyorum dersler testler derken yavaşladı.İlk defa bugün 4-5 bölümü peş peşe izledim oda the walking deadın 3.sezonuna geçtim bi heyecanlı bi meraklı izlerledi ilk 5 bölüm neyse durulduda bende izlemyi bırakabildim
Off bunca terim ucu bucağı yokki dıdısının dısını ezberletiyorlar bize![]()
okuyup geçiyorum ben de stim ilginc gelenleri bırkac kez daha okuyorum daha napim canımı mı verimzaen bugun basvurular da basladı su parayı yatırayım da rahatlayım
batıyor o para bana durdukca
Sizinkiler başladı evet inşallah atanırsında kuzum verdiğini gözün görmez.Emeklerinin karışılığını alırsın![]()
izlediğin diziler de hep korkulu galiba(((
evet canım küçüklüğümden beri izlerim korku izleye izleye korkmayı unuttum![]()
çene çene çene bütün işiniz çal çene![]()