Kaldığımız yerden devam :)

İyiyiz tatlım seni sormalı, keyfin nasıl?

kötüyüm kuzu ya. benim mezuniyet tarihim yazmıyor ösym sitesinde hala okuyor gözüküyorum.
siteyi güncellemişler diye nerdeyse herkesin böyle olmus. bir de düzeltmekle uğrasıcam şimdi onların hataları yüzünden:19:

Hah geldiler işte. :27: İyidir senden naber? :23:

niye kurulukmu çekiyosun :60: ay bu saatte bana söylettirdiğine bak :27:

Hop sedo mazo :21::21::21:

hahah :27::27: İyi tanıdınız alın size gelsin :32:

TWERK%252520CAT.jpg

Eklentiler

• $tumblr_mqxkanXjyH1qdlh1io1_r1_400.webp
    $tumblr_mqxkanXjyH1qdlh1io1_r1_400.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

kötüyüm kuzu ya. benim mezuniyet tarihim yazmıyor ösym sitesinde hala okuyor gözüküyorum.
siteyi güncellemişler diye nerdeyse herkesin böyle olmus. bir de düzeltmekle uğrasıcam şimdi onların hataları yüzünden:19:

Ay evet maalesef yaa ben de yds'ye başvururken yaşadım aynı sıkıntıyı o zaman halletmiştim nasılsa kpss'de yine lazım olacak diye. Bütün gün ösym'nin önünde sıra beklemiştim. :47:

Ay evet maalesef yaa ben de yds'ye başvururken yaşadım aynı sıkıntıyı o zaman halletmiştim nasılsa kpss'de yine lazım olacak diye. Bütün gün ösym'nin önünde sıra beklemiştim. :47:

canım nerde yaptırdın lisede olmuyor mu

canım nerde yaptırdın lisede olmuyor mu

ÖSYM merkezinde yaptırdım ben canım. O zaman sadece ÖSYM merkezlerinde yapılabilir demişlerdi bize şimdi değişti mi bilmiyorum belki KPSS ye daha fazla başvuru oluyor diye artırmışlardır değiştirilebilecek yerleri.

ya egıtım bılgilerınde değişikliği basvuru merkezlerınde yapabilirsiniz diyor. yarın bi gidip sorayım liseye bari puff:43:
Aynı ben :27: ruh ikizim benim :38:

Yazık ya onun kuyruğunu çekiyolar bence :25:

:38::38::38:

Son düzenleme:
kuzum basvuru merkezlerını biliyorum da kimi diyor ankaraya dilekçe lazım kimi diyor ösym koordinatörlüklerinde yapılacak falan. herkesten bir ses cıkıyor :14:

Yok kuzum ya yds ye başvururken bende üniversitede yaptırdım en yakın başvuru merkezi orasıydı banada:ssz:

kuzum basvuru merkezlerını biliyorum da kimi diyor ankaraya dilekçe lazım kimi diyor ösym koordinatörlüklerinde yapılacak falan. herkesten bir ses cıkıyor :14:

Canım eğer sınav başvuru yapıp onayladıysan dilekçe yazman gerekiyor, yok başvuru yapmadıysan daha koordinatörlüğe gidip düzeltiyorsun. Koordinatörlük de her şehirde 1 tane zaten, Ankara'da iki tane. Çok sıra oluyor. :50: Liseye bir sor orda yapıyorlardır umarım.

Back
X