Kaldığımız yerden devam :)

Son düzenleme:
bıraz sohbet edelim kafamız dağılsın kızlar ya yok mu kmse

badem de yok bugun

badem ol benim :39::39::39:

salla dersi panpa :27::27: çalış çalış nereye kadar :27:

hACI NASIL Akıl veriyorsun se ya :1: öalışmalı bak bana çalışıp nirvanaya ulaşacağım oyle çalışıyorum ki anlatsam şaşarsın;her gün sabahtan kalkıp kursa gidiyorum öğren gelip 2 bölüm walking dead izliyorum sonra yatıp zıbarıyorum akşam kalkıp geceye kadar wwalking dead izliyorum :27: süperim ben tavsiye diyorum.Ha doğru tespit etmişsin son 3 gündür tek yaptığım bu ders çalışmak neydi unuttum :9:

hACI NASIL Akıl veriyorsun se ya :1: öalışmalı bak bana çalışıp nirvanaya ulaşacağım oyle çalışıyorum ki anlatsam şaşarsın;her gün sabahtan kalkıp kursa gidiyorum öğren gelip 2 bölüm walking dead izliyorum sonra yatıp zıbarıyorum akşam kalkıp geceye kadar wwalking dead izliyorum :27: süperim ben tavsiye diyorum.Ha doğru tespit etmişsin son 3 gündür tek yaptığım bu ders çalışmak neydi unuttum :9:

ne güzel :) salla sınav falan. benim artık psikolojim kaldırmıyor sti. sınav aklıma geldikçe açıyorum muslukları çok bunalımdayım
bugün hiç bir şey yemedim içmedim zırlıyorum sabahtır. gereksizin biri daha çok beklersin sana mı kaldı atanmak dedi :14:
kaldıramıyorum ben artık az kaldı vazgeçemiyorumda:5:

Back
X