- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #8.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım al birimizi vur ötekine durumundayızGel hemşire gel hoşgeldin.![]()
Ben çok mutsuzum![]()
Evet bu kanunlar uygulamada da doğrudur zaten, otobüsü bekleyip bekleyip gelmeyince duraktan uzaklaştığında gelmesi gibi.Çok karamsar ama yaa bir şey ters gidiyorsa daha da ters gidecektir de doğru hep geldikçe gelir kötü şeyler.
Her şey iyi gidiyorsa mutlaka bir terslik vardır da çok güldüm kesin ağlayacağım demenin başka bir yolu.
![]()
sana noldu peki
![]()
sana noldu peki
ya insanı intihara götürür bu düşünceler. hiç bir şeyin iyi olmayacağını düşünmek, umutsuz olmak.. amanın![]()
Şu okul bittiğinden beri hiçbir şeyim yolunda gitmiyor ya nerde yanlış yaptım, kimin ahını aldım diye düşünüyorum:44:
Benimki mezun olmayı da beklemedi 2011den beri hayatım rezil gibi.Hani hayat inişli çıkışlıydı ben niye hep iniyorum? 3 senede insanın başına hiç mi güzel hayırlı bir şey gelmez?
![]()
Aslında benim de öyle önceden kar tanesi şeklindeydi idare ediyordum ama okul bittikten sonra daha hızlı büyüyen bir kar topu oldu altında ne zaman ezilecem diye bekliyorum![]()
Bdv ye konu açacak kadar dolmuşuz.![]()
Ben bi kere açmıştım galiba oraya daha da pok oldu sonrası![]()
Valla 2 yıldır yaşadığım bu bekleyip göreceğiz.Bazen diyorum acaba benim hayatım çoktan pik yaptı da düşüşe geçti haberim mi yok.
Düşünsene ömründe en mutlu olacağın zaman çoktan yaşanmış bitmiş daha yok. Off çok kötü.
cahil kalaydım daha mutlu olurdum kesin. beklenti arttıkça mutsuzlukta artıyor![]()
Şaka yapıyorum zaten yaBu başkalarının çözebileceği bir şey değil ki bizim bile çözebileceğimiz bir şey değil hayat kötü gidiyorsa kötü gidiyor yapacak bir şey yok.
![]()
Ondan haklısın ama ben de şu da var sizde oluyor mu bilmiyorum mutsuzluğum arttıkça da beklentim artıyor aynı şekilde. Yani beklentim arttıkça mutsuzlaşıyorum mutsuzlaştıkça bu durumdan kurtulmak için beni daha da çok mutlu edecek bir eye ihtiyaç duyuyorum bu da beklentimi artırıyor. İnanılmaz bir paradoks içindeyim.![]()
çünkü insanız. ne kadar batsakta gün yüzüne çıkmayı hep ümit ediyoruz. çıkamadıkça daha çok hırslanıyoruz :)
ne bileyim elbet bir sonu vardır bu mutsuzluğunda
insan mutsuz olabilir ama işsiz olunca bin beter oluyor
sosyal hayat yok para yok![]()
Bakıyorum çevremde benim gibi işsiz ve sınava hazırlanan arkadaşlarımın en azından hayatında tutunabilecekleri başka güzel şeyler oluyor ne bileyim aşık oluyorlar, seviliyorlar, nişanlanıyorlar ya da bir hayallerini gerçekleştiriyorlar. Ben resmen 3 senedir hayatımda güzel bir şeyler olsun diye bekliyorum sadece iş değil.![]()