• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

pc şarjı tamamen gitti kızlar yenisini sordurdum 70 lira dedi :ssz: masa üstünden giriyom şimdi bu pcyi de hiç sevmiyorum
hiç giresim gelmedi bugun valla:19:

pc şarjı tamamen gitti kızlar yenisini sordurdum 70 lira dedi :ssz: masa üstünden giriyom şimdi bu pcyi de hiç sevmiyorum
hiç giresim gelmedi bugun valla:19:

yahu negüzel cebin yokmu senin girsene ordan pcden ne farkı var:ssz:

cepten yazamıyorum kolayca sadece takip etmesı kolay oluyor hemen şarjı bitiyor hem ondan da :ssz:

Ben bi gece bil.ı açıyorum hep cepten takılıyorum zaten biyere girsemde girmesemde herakşam şarja taktığım için pek farkı olmuyo :27:

Ben bi gece bil.ı açıyorum hep cepten takılıyorum zaten biyere girsemde girmesemde herakşam şarja taktığım için pek farkı olmuyo :27:

kızım benım tel wave senınki gibi son model mi sanıyorsun:27:

kızım benım tel wave senınki gibi son model mi sanıyorsun:27:

O neki seninkide şöyle büyük bişey sanıyodum :26: benimkide son model sanki s4 note 3üm olaydı negüzel olurdu hiç açmazdım bil. Artık :27:

Buarada bayaryadanmı şarj aletindenmi bahsediyosun canım şarj aletiyse yan sanayileri oluyor 15 20 liraya ben eski laptopumda yan sanayi şarj aleti kullanıyodum :34:

Valla ben de ara sokak bi telefoncudan almıştım,2 yıldır kullanıyorum.:6::6:

yuvaya giren uç bozuldu kızlar içinden tel kopmuş.
pc.de sorun yok neyse yapılana kadar idare ederim telden yazıyom :27:

Son düzenleme:
yuvaya giren uç bozuldu kızlar içinden tel kopmuş.
pc.de sorun yok neyse yapılana kadar idare ederim telden yazıyom :27:

tamaen gitse bile değiştiriyorlar onun ucunu. bende kardeşimle yollamıştım yapmış bir de bükülmesin bozulmasın yeni uc diye iyice bantlamış
ücreti sor dedim ne varki onda demiş öyle basit bişey demek ki :27:

ya ucun yapılması için sordırdum ona da 30 lira demiş.

Back
X