• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaldıramiyorum artık..

emissa

i drink to that...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
688
986
123
3 aylık bir bebeğim var sürekli ağliyor hiç bir sıkıntısı yok bir çok defa doktora gittik sadece gaz ama aşırı ağliyor sorun aslında buda değil ben artık kaldıramiyorum zaten zor bir lohusalik geçirdim ve gerçekten çok yoruldum ailem falanda yakinda değil yani kimsede yok yanımda oturup bende ağlıyorum artık boğuldum birseyler yapmak istiyoruum ama bir dakka bırakmıyorum çünkü durmuyor nasıl atlatacagm bunu bilmiyoruum..

3 aylık bir bebeğim var sürekli ağliyor hiç bir sıkıntısı yok bir çok defa doktora gittik sadece gaz ama aşırı ağliyor sorun aslında buda değil ben artık kaldıramiyorum zaten zor bir lohusalik geçirdim ve gerçekten çok yoruldum ailem falanda yakinda değil yani kimsede yok yanımda oturup bende ağlıyorum artık boğuldum birseyler yapmak istiyoruum ama bir dakka bırakmıyorum çünkü durmuyor nasıl atlatacagm bunu bilmiyoruum..
allah yardımcın olsun nazarın değiyor olabilir bol bol nas süresini oku bebeğine

Canım yigenimde böyleydi cişinde iltihap cıktı ..
Herdakika aglıyordu,uyanıyordu ama simdi 1,5 yasında..

Okumadım sure dua kalmadı ki sesini duymaya tahammülum kalmadı başıma ağrı giriyor artık oturup bende ağlıyorum Of
ağlama sabırlı ol bak bebeğine doğumu adına kuran okuttun mu dene derim bir tanıdığın bebeği 3 ay boyunca gece gündüz ağladı kadın çıldırıcaktı sonra evinde kuran okuttu yemek dağıttı mevlid gibi bebek sustu ve bir daha da hiç ağlamadı çok şaşırmıştım

Off off aynısını yaşadım sabır biraz daha sabır hepsi geçecek güçlü olmalısın annesin
Dayanacak gücüm kalmadı uyku yok yemek öyle böyle wc gidemiyorum ya ev dersen allahlik sabır bitti valla doktora gitmeyi düşünüyoruum artık

Bol bol nazar duasi oku. Belli saatlerd agliyorsa ona gore gaz damlasi ver. Rahatlatici gaz masajlari yap. Biliyorum yalniz cok zor ama bugunler gececek az kaldi en fazla bir ay daha sık disini. Birlikte disariya cikip kucuk yuruyusler yap. Hava almak iyi gelecek. Al bebegini git bi cafeye falan bir bardak cay bile cok iyi gelecek

off kızımın bebekliği geldi aklıma aynı böyle durmadan mızırdanır ve sürekli emmek isterdi.
ama yapacak bişey yok alışıyorsun o tempoya
gaz sancısıysa karnına elinizi ısıtıp masaj yapın
gaz için I love you masajı var internetten bakıp sürekli onu yapın çok faydasını görürsünüz

off kızımın bebekliği geldi aklıma aynı böyle durmadan mızırdanır ve sürekli emmek isterdi.
ama yapacak bişey yok alışıyorsun o tempoya
gaz sancısıysa karnına elinizi ısıtıp masaj yapın
gaz için I love you masajı var internetten bakıp sürekli onu yapın çok faydasını görürsünüz
Onuda yaptım herseyi denedm o sesi artık beynimi kemiriyor kafamı duvara vurasim geliyo

Onuda yaptım herseyi denedm o sesi artık beynimi kemiriyor kafamı duvara vurasim geliyo

canım benim iki çocuğum var ikiside sıkıntılıydı benim de kimsem yok yardım edecek
şöyle söyleyim kızım 8 yaşında hala deliksiz uyumaz ve her uyandığında bende uyanırım şu saat olmuş hala uyutmaya uğraşıyorum
derin uyumayı unuttum o kadar ki uyurken dışardan gelen sesleri duyuyorum
ama yapacak bişey yok Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımızla sınamasın
gaz için bitkisel yağlar falan denesen
kendin içinde akşam satlerinde bir melisa çayı rahatlatır biraz

Eşim suan dahi çalışıyor sabah 10da gitti işe oda cok çalıştığı için birsey demek istemiyoruum

Komsunuz falan yok mu hic söyle hafif yasini almis.. Az destek cikan olsa keske..

Kolik olabilir mi? Fon makinesi sesi falan calistirsaniz susar derler kolikler icin denediniz mi hic

Sen kendin cok strezliysen cocuga yansir, kucagina aldigìnda ses tonundan anlar lohusanligin zor geçmis ailenizden yardim icin birileri gelse kalsa biraz dinlensen , aklima gelen emziriyorsan sütün yetmiyor olabilir kucaģina al tatli tatli konus sevgini ver hissettir ev isini sonra ouyudugu zaman yaparsin esin yardimci olsun kizim annelik kolay deyil sabirli ol Allah yardin olsun

bebeğiniz gaz çıkartıyormu.... eğer gaz çıkartıyorsa bu gaz sancısı değildir... gizli sancı dedikleri ama aslında ne olduğu belli olmayan KOLİK olabilir... ilk 6 ay çektim kızımdan akşam hiç şaşmadı... saat 5e 5 kala bir başlardı 10 kadar sadece ağlardı.. ve çözümü yok çaresi yok ilacı yok ne yaparsan yap ağlar... bitki çayları falan herşeyi deniyordum ama diyorum ya doktor çekeceksiniz diyordu yani... saat 10 dan sonrada hıçkırmaktan uyku tutmuyordu... yine söylüyorum çocuğunuzu iyice kontrol ettilermi... eğer hiçbirşeyi yoksa.... büyük ihtimal koliktir... ve öyleyse çekeceksiniz ya 4 aylık yada 6 aylık o aralarda geçiyormuş... benimki 6. ayına girerken yavaş yavaş geçmişti... Allah yardımcınız olsun benimki arabada seyehat ederken rahatlıyordu çok zorda kalırsanız ve iyi gelirse tabi arabanızda varsa bi deneyin... sizi çok iyi anlıyorum sürekli ağlayan bir bebek ve neyaparsan yap fayda etmiyor... bu çaresizlik çok acı veriyor insana....

Fiziksel ihtiyaclarini karsiladiktan sonra aglamaya devam ediyorsa yatagina koyup uzaklasabilirsiniz. Birakin aglasin. Siz de biraz uzaklasip sakinlesin. Merak etmeyin, bebek aglamakla olmez. Yaninda durup siz de aglayarak kendinize psikolojik olarak zarar veriyorsunuz. Bu da daha buyuk sorunlara sebep olabilir. Hatta cinnet gibi.

Bu oneri bilimsel bir oneri bu arada. Annenin akil sagligini korumak, ve bebegin de guvenligi icin onerilen bir sey.

ah canım aynı kuzenımde böyleydi.. hep okudu ne ev işi ne bebek bakma hiç bişey bilmezdi yurt dışına çıkmaktan işiyle alakalıydı sonra evlendi bi kız bebek dünyaya getirdi aman allahım canavar resmen kaç doktora gittiler kaç tane bakıcı tutular mevlut okuttular olmadı 5 ay boyunca bebek her dakka ağladı yalnız bıraktılar alışsın sussun diye bu sefer bebek ağlamaktan morarmaya başladı sonra ağlamış dede türbesine götürüp dua ettiler düzeldii bebek şimdi 7 aylık sesi çıkmıyor 2 aydır.. bazı şeyler bilimsel olmaz duayla çözülür

Back
X