Kaldıramıyorum

Canım hiç üzülme, bak bosuyorsun da zaten.
Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Hepimiz hata yaparız, yanılmış olmak çok insanca. Daha güzeli yanıldığını anlayıp geri dönmen. Hayat çok güzel, kimseyi konuşturup da canını sikma

Boşanıyor muşsunuz, artık onunla bir bağınız kalmayacak. Üzülmeyin artık. Nereden bilecektiniz?! :KK43:

Allah'tan ne yapmalıyım diye sormamışsınız. Tertemiz boşanıyormuşsunuz.
Elalem anlatırken ''Bi zahmet pisliğinizi başka yere dökün'' demelisiniz ki, çeneleri kesilsin.
Onlar ballandıra ballandıra kanatmayı severler.
Akılları sıra size destek olsun ''Bak ne pis bir beladan kurtuluyorsun'' fikrini size vermek isterler ama kanla beslenen vampir gibidirler.
Sert bir şekilde dinlemek istemediğinizi vurgulayın.
Allah yardımcınız olsun.

Malesef zor durumda olana bi tekme atmaya merakli insan dolu duymamaya calisiyorum ama mumkun degil

Allah'tan ne yapmalıyım diye sormamışsınız. Tertemiz boşanıyormuşsunuz.
Elalem anlatırken ''Bi zahmet pisliğinizi başka yere dökün'' demelisiniz ki, çeneleri kesilsin.
Onlar ballandıra ballandıra kanatmayı severler.
Akılları sıra size destek olsun ''Bak ne pis bir beladan kurtuluyorsun'' fikrini size vermek isterler ama kanla beslenen vampir gibidirler.
Sert bir şekilde dinlemek istemediğinizi vurgulayın.
Allah yardımcınız olsun.
+++
Aynen
“cınımm bık kırtıldın ne pislik ıdımmışşş” görünümlü çerezlik muhabbetler... konuşa konuşa doymazlar konuşmalara

Kimseyle konusamiyorum ama artik esimle ilgili duyduklarimi kaldiramiyorum... Hergun yeni bir pislik yeni bir olay... Ben nasil bu kadar kördüm onca sene nasıl bunlari göremedim... Ben nasıl bu kadar salağım... Aileme bir kısmını soyleyebiliyorum arkadaslarıma guvenemiyorum çıkıp bi dağ başında cığlık atmak icimdekileri dokmek istiyorum.. Gercekten kaldıramıyorum.. Soylenenler ve suphelerim o sacma hayal ürünü sandigim suphelerimin dogru olduguni teker teker ogrenmek beni bitirdi... Yasayan bir ölüyüm suan.. Arabaya atlayip herseyi geride birakip aglaya aglaga kimseyi tanimadigim bi yere gidip kaybolmak istiyorum... Allahım beni neden bu kadar ağır seylerle sınıyorsun ben bunları kaldıracak kadar güçlü degilim...
Aldatıyor mu sizi? Ne duydunuz kimden duydunuz?

Ben anlayamadim.

Eğer sizi burdan da takip ediyorsa bırak okusun görsün yaptığı pisligi.

Ayrıca senin yaptığın suç değil. Dışarıdaki herhangi bir kadin gibi. Misal onun bunun benim gibi burda bu platform da derdini paylasiyorsun.

Konuyu anlayamasam da sana sunu dicem. Kurtuluyor sun ve çok şükür ki çocuğun yok bu pislikten. Tek tesellin bu olsun bence.
Ya yüzünü görmek zorunda olsaydın? ??

Dava biter bitmez bu adamı def et gitsin.

Yasadiklarin için de belki destek alırsan daha sağlıklı bi süreç geçirirsin daha dik daha güçlü olursun.

2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik
Tez vakitte hayirlisiyla kurtulursunuz inşallah. Neyse ki erken farketmişsiniz sanırım sizin üzüntünüz ben böyle bir adama nasıl inandim da güvendim pişmanlığı. İşin iyi yanından bakın şükür ki daha fazla vakit geçirmeden gerçek yüzünü gördüm diyin.

Zaten boşanma aşamasındasın.Gözden çıkarmışsın onu.Ne yaptıysa yaptı artık atmaya çalış kafandan.Çocuğun olmaması ve ekonomik özgürlüğünün olması büyük avantaj.Böyle birinden bir an önce kurtulmaya bak.Psikolojini bozma.Kafanı toplamaya çalış.Yine aşık olucaksın,sevgi göreceksin.Çocuğunda olucak.Mutlu olucaksın.Geleceğin getireceği güzelliklere umutla ilerle.Allahına şükret.Bu süreçten sonra elbet ödüllendirecek seni.Her şerrin arkasından bir hayır gelirmiş...

En güzel hayatlar, felaketi tecrübe etmekle başlar.

Şimdi kocaman açın kollarınızı ve geleceğinizi kucaklayın.
Gözünüz aydın, sefanız bol, yeniden doğumunuz kutlu olsun.

Durumunuza yukarıdaki gibi bakarsanız, geleceği düşündüğünüz an bile mutlu olabilirsiniz. Bırakın çöpler tenekede kalsın, kurcalamayın.

2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik

bas götüne tekmeyi ne sıkıyorsun canını erken kurtulmuş oluyorsun bu pislikten de ,
üzme kendını canım benım hepsi geçecek ınan bize hepsi geçecek ,

Ben anlayamadim sizi
Ne guzel erkenden fark etmissiniz ve bosaniyorsunuz
Neden kahroluyorsunuz ki?
Baskasinin pisligi icin siz niye kafayi yiyorsunuz?
Gelip size anlatanlari da susturmak sizin elinizde , siraya mi girdi insanlar kapinizda? Bir sure gorusmeyin kimseyle , gidin kisa bir tatil yapin , kafayi dinleyin
Ve sukredi erkenden fark edip ayrildiginiz icin
Bunu da bir hayat dersi olarak alin kendinize , bundan sonraki hayatinizda daha secici olun

Çocuk olmaması senin için çok büyük avantaj bu bile sevinilecek bir şey..
Bir anne için şükür sebebi olsa da kötü giden bir evlilik için olmaması da şükür sebebi..

Aranızda hiç bir bağ kalmayacak. Dava bitince ömrünün sonuna kadar görmeyeceksin. Ne onu ne onunla ilgili şeyleri önüne getirenleri..
Tertemiz bir sayfa açacaksın. "İnsanlar evladını kaybedip hayata devam ediyor. Bu ne ki?" diye düşünmelisin..

Back
X