• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldırmış şimdi noluyor ?

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Eski nişanlımdan severken bana hakaret etti diye ayrılmıştım.
O da bana o gün whatsappdan bir şeyler yazdı cevap vermedim diye engelledi.
Sonra eşyaları babam gelip almadılar diye götürdü falan.
3 ay oldu.
Daha önce ayrıldığımızda da engellerdi hemen çocuk gibi barışmadan da açmazdı.
15 gün önce falan engelimi kaldırmış bir kızla da profil resmi yapmış.Ama çok resmi durmuşlar.
Amacı ne ola ki ?

bence unutmuş seni yada kıskandırmak istiyor pişman ol diye....sakın pişman olma...telefon numarasınıda sil....

3 ay oldu.
15 gün önce falan engelimi kaldırmış bir kızla da profil resmi yapmış.Ama çok resmi durmuşlar.
Amacı ne ola ki ?
Bunlar aklınızı karıştırmak için yapılan hareketler oyuna gelmeyin, Çocuk gibi hareketler tamam engellemis engeli kaldırmak niye vallahi bu erkeklerin çoğu sorunlu...

Bakmış senden tık yok
Bari engeli açayım ne yapıyo görürüm
Bi de ne yaptığımı gösteririm demiştir
Bence şimdi de sen engelle ve bi daha kaldırma..

Görünürde, "Artık seni sana öfke duyacak kadar bile önemsemiyorum, hayatıma devam ediyorum, bak sevgili bile buldum" demeye çalışıyor bence, klasik ezik ergen psikolojisi. Alt metin başka tabi; bence ilgini çekmeye çalışıyor. Nasıl ayrıldınız, sonradan ne oldu bilmiyorum ama eğer bu ayrılık sürecinde hiçbir şekilde barışmak için girişimin olmadıysa, egosu zedelenmiş belli ki. Bir konuşma girişimin olsa, burnundan getirip, egosunu tatmin eder, emin ol.

Kızla resmi durmur olabilir de arasındaki ilişki resmi olan kızı alıp profil resmi yapamaz Aralarında bişey var işte Kıskanasın diye de gözüne sokmaya çalışmış

Bakmış senden tık yok
Bari engeli açayım ne yapıyo görürüm
Bi de ne yaptığımı gösteririm demiştir
Bence şimdi de sen engelle ve bi daha kaldırma..
Ben de engelliydi telefon değiştirdim sonra o engel gitmiş başkasında tesadüf eseri gördüm sonra kendime ekledim baktım engeli kaldırmış bir de resimde kucağında bebek var yani kızla arasında bebek var yeni sevgilisi mi değil mi anlamadım

Madem ayrılmıssın sil no sunu gitsin canım, sureklı whtspa profıl fotosu ne koymus acaba dıye mı bakacaksın:)
Bosver

Ben de engelliydi telefon değiştirdim sonra o engel gitmiş başkasında tesadüf eseri gördüm sonra kendime ekledim baktım engeli kaldırmış bir de resimde kucağında bebek var yani kızla arasında bebek var yeni sevgilisi mi değil mi anlamadım
Boşver neyi olursa olsun
Amacı bu zaten merak ettirmek kıskandırmak vs
Engelle gitsin

Madem ayrılmıssın sil no sunu gitsin canım, sureklı whtspa profıl fotosu ne koymus acaba dıye mı bakacaksın:)
Bosver
Yok kardeşimin telefonunu almıştım onda gördüm öyle tesadüf oldu takip etmeyi kestim çünkü acı çekiyorum

Seni kıskandırmaya çalışıyor belli bence sen onu hiç kaile bile alma yaptığı çocukça.ayrıca takip falanda etme seni üzmesine izin verme :KK51:

3 ay oldu.
Amacı ne ola ki ?
kesin gör diye kaldırdı amaç kıskandırmak

Bu kadar çok kafanı karıştırmasına izin verme , Engelimi kaldirdi niye kaldirdi ? Hic bi anlam arama bunda. yok kiskandirmak icin mi yok öyle mi yok böyle mi, boşver çocukça hareket bunlar

Kafanızı karıştırmak istemiş, amacına da ulaşmış.

Numarasini sil sende kiskandrmaya calsms belliki

Back
X