Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni sevgilisi engellwnwnlerden non görüp kim bu desin istememistirmor cilengelpost: 42778337 .!.:Eski nişanlımdan severken bana hakaret etti diye ayrılmıştım.
O da bana o gün whatsappdan bir şeyler yazdı cevap vermedim diye engelledi.
Sonra eşyaları babam gelip almadılar diye götürdü falan.
3 ay oldu.
Daha önce ayrıldığımızda da engellerdi hemen çocuk gibi barışmadan da açmazdı.
15 gün önce falan engelimi kaldırmış bir kızla da profil resmi yapmış.Ama çok resmi durmuşlar.
Amacı ne ola ki ?
Sizi unutsa engeli kaldirmazdiEski nişanlımdan severken bana hakaret etti diye ayrılmıştım.
3 ay oldu.
15 gün önce falan engelimi kaldırmış bir kızla da profil resmi yapmış.Ama çok resmi durmuşlar.
Amacı ne ola ki ?
Engellerse eger onu amacina ulastirmis olur.Sakin engelleme.Whatsappinda gorunurlugunu resmini durumunu kisilerim olarak ayarla onu da rehberinden silBakmış senden tık yok
Bari engeli açayım ne yapıyo görürüm
Bi de ne yaptığımı gösteririm demiştir
Bence şimdi de sen engelle ve bi daha kaldırma..
niye hala onu takip ediyorsunuz madem bittiEski nişanlımdan severken bana hakaret etti diye ayrılmıştım.
3 ay oldu.
Amacı ne ola ki ?
hiç sanmıyorumBen umursamadigim zaman engeli kaldırırdim. Belki unutmuştur sizi tamamen.
hayır kimsenin telefonunu karıştırmasına izin vermez ben kurcalıyordum ama o başkaEngelleyecek kadar önemsemiyorum hem artık sevgilim var bence sende düşünme demek istemiş. Yada direk kız engelli listesine bakıp kendisi çıkarmıştır
tesadüf eseri gördüm ama hala onu seviyorum merak ettimzaten ayrılmıssınız sızene resiminden
sildim zaten bazen keşke ayrılmasaydım diyorumhiiiiç derin düşünme ,erkekler daha düz düşünüyorlar,gayette hayatına devam etmiş adam ,sana özel bi durum yok yani,sen de hayatına bak ,numarayı da sil