• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalem etek mevzusu :/

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Kılık kıyafet şeyim bi türlü bitmedi kusuruma bakmayın ama ben hic anlamıyom böle şeylerden :KK43: cevremde anlayanda yok. O yüzden buraya soruyorum. Bu son sorum olcak inş :)

Şimdi ben malum mülakata gircem, etek cekete karar kıldım icinede kotondan şık bi gömlek aldım. Yaa bide ben ilk kez kalem etek giycem ama yürürken bu etegin üst tarafının önü katlanıyo hep böle olurmuş bu eteklerde dogru mu ?

Önceki konumda bahsetmiştim ben kapalıyım. etek boyu nasıl olmalı normalde bileklerime geliyo ama bu adliye mülakatı için uzun gibi sanki... Az da olsa kestirmelimiyim ? Bide ten rengi corap mı yoksa siyah opak corap mı ? Ayakkabım topuklu siyah rugan

Etekten anlamam ama çorap ten rengi olmalı bence:) kolay gelsin inşallah hayırlısıyla kabul edilirsiniz :)

Rica ederim tesetture uygun giyinin... Eğer kapaliysaniz ne demek istediğimi anlarsiniz. Selametle

Tabikide uygun giyinirim. Aksi hem Allah katında çirkin hem insanlar gözünde çirkin olur. Etek boyundan kastım hani bileğin bi tık üstüydü :)

Back
X