canım niye kusura bakayım,tabii ki merak edeceksin,şimdi seni iyi anlıyorum aklında binlerce soru uçuşuyordur.elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
evet ilk uyandığımda ağrı acı duymadım,hatta garip gelmişti niye kesi yerleri bile acımıyor demiştim kendi kendime,sonuçta ameliyat kesisi vardı ama ilginç şekilde ağrım acım yoktu.. hatta kendim kalkıp lavaboya gitmek istemiştim,ama hemşireler izin vermemişti.sonrasında kalktığımda ne bağ dönmesi ne de mide bulantısı oldu. yataktan kollarımı destekleyerek kalkıyordum, ağrım yoktu ama gece ya ağrım olursa diye hemşireden ağrı kesici yapmasını istemiştim,garip geliyodu,bu kadar basitmiydi anlamamıştım..yapılmaması gereken çoğu şeyi yaptım ben,hastaneden çıktıktan sonra eve geldiğimde merakımdan kıyafet denedim bir sürü.. sonra tabi 3-4 gün çok fena oldum..normalde ilk 2 gün ağrı çekmemiştim ama 3. gün itibariyle kollarımı çok fazla yorduğum için ağrım olmuştu.. ben 10. günde işe başladım,normal hayta 7 veya 8.gün dönebiliyor insa..bana kalsa 2. günde dönmüştüm ama

kollarını tam anlamıyla yukarı doğru kullanma 3. hafta itibariyle oldu.. zaten kendi yemeğini kendin yiyebiliyorsun,ben kendim yatıp kendim kalkmıştım,ama destek almak ,kendini zorlamamak daha iyi..bir de benim gögüs dokum sıfırdı,dümdüzdüm..gögüs dokusu ne kadar fazla ise o kadar büyük protez yerleştirilebiliyor.vücudum çok dar ve dokum çok az olduğu için naci bey vücudumun ancak böylesine bir protezi alabildiğini söylemişti.bir de asimetri problemi vardı o yüzden diğer tarafa 290 cc konulmuştu,ama görüntü 255 cc de birleşti