elmacık kemiğindeki farkı görmek için ikiside yan profil olsa yada ikiside önden olsa birde yakın çekim olsa
çok şey istedim galiba
o zaman karşılaştırma için daha iyi olabilir bencede ama güzel bir değişim olduğu belli oluyor
pepite katılıyorum sanırım dolgudan sonra saçada bir imaj yapılmış hoş olmuş gerçekden.
Bu arada abin kaç yaşındaydı ?
iki resim arasında en az 5 yaş oynamış gibi duruyor ama saçdanmı, dolgudanmı yoksa ışık oyunumu bilemedim.
elmacık kemiğindeki farkı görmek için ikiside yan profil olsa yada ikiside önden olsa birde yakın çekim olsa
çok şey istedim galiba
o zaman karşılaştırma için daha iyi olabilir bencede ama güzel bir değişim olduğu belli oluyor
pepite katılıyorum sanırım dolgudan sonra saçada bir imaj yapılmış hoş olmuş gerçekden.
Bu arada abin kaç yaşındaydı ?
iki resim arasında en az 5 yaş oynamış gibi duruyor ama saçdanmı, dolgudanmı yoksa ışık oyunumu bilemedim.
gün ışığını kastedim çekiş açısına yada makinaya görede ışık oyunu oluyor ya.işık oyunu derken anlamdım resimlerde hiç oynama yapılmadı olduğu gibi o resimi çekerkende bi hazırlık yapılmadı ürgüpte motor gezisi sırasında çekti beni getirmedi
Yüzü hafif kilo almış ve toparlanmış gibi görünüyor, ayrıca tazelenmiş de; ama fotoğraf frontalden ve eşit ışık değerlerinde olsaydı daha net anlardık farkı. Yanaklardaki dolgunluk belirgin; ama gözaltı çukurunun dolup dolmadığı pek anlaşılır değil. Tamamen önden yeni bir fotoğrafı da var mı acaba Sevilay? Bu arada enjekte edilen maddenin adı, fiyatı ve doktoru hakkında da detay verirsen uygulamayı düşünen arkadaşlara daha çok yardımı olur. Bu arada abinin yeni dolgun yüz hatları hayırlı olsun, çok uzun süre etkisini görsün inşallah a.s.
Peki güzelim, daha sonraki zamanlarda herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mıymış? Abinin yüzünde bir iz falan oldu mu? Ben de bi ara çok takmıştım da, korkum takıntıma engel oldu. Bir de PRP diye bir şey çıktı, Ankara'da bir yere gittim sormak için, 40 yaşlarında bir bayanla karşılaştım. Bayağı bir övmüşler, o da umutlanıp-yalan olmasın- 4 kere mi ne hem yüzüne hem saçına yaptırmış, zerre kadar bir etkisini görememiş. İnternette doğru dürüst bir kullanıcı bilgisi de yok. O yüzden onu da aklımdan çıkardım.
Yüze kalıcı dolgu dışında , kaşlara da botoks yapılmış sanırım.Hoş durmuş.
sizlere yardımcı olmak için profilime ekliyorum ordan bakın bir fikir sahibi olun 2 ay oldu yapılalı küçük bir rütüş daha yapılacak abimin son hali yorumlarınızı eksik etmeyin emeğe saygı :)
merhaba abin sürekli yaptırıyo kalıcı dolgu sanırım ağustos ve eylülde de abinizin kalıcı dolgusundan bahsetmişsniz....
merhaba abin sürekli yaptırıyo kalıcı dolgu sanırım ağustos ve eylülde de abinizin kalıcı dolgusundan bahsetmişsniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?