Kalıcı dolgu

Asra3455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
33
19
38
31
Bugün kalıcı dudak dolgusu yaptırdım. Beş yıl kalıcılığı varmış silikon dolgu karışımı, ilk seyans sanırım bir kaç seyans daha gideceğim daha önce yaptıran varmı aranızda? Var ise gerçekten kalıcımı? Doktorum çok ikna edici konuştu ama bilemiyorum tecrübelirinizi paylaşırsanız sevinirim:KK49:

Doktorunuz kim ne kadara yaptırdınız
once 1 cc guner uysala yaptirdim kendisi vefat etti. sonra 1 cc baska bir doktora yaptirdim nisantasinda adini unuttum. doktor onemli degil zaten iki dolgu da topaklandi dolgunun kendisi iyi degil. ordek dudak gezdim 2 yil. 3 kez gecici dolgu yaptirsam ayni hacme kavusurdu hem dogal dururdu hem o da uzun yillar giderdi hem topaklanmazdi

once 1 cc guner uysala yaptirdim kendisi vefat etti. sonra 1 cc baska bir doktora yaptirdim nisantasinda adini unuttum. doktor onemli degil zaten iki dolgu da topaklandi dolgunun kendisi iyi degil. ordek dudak gezdim 2 yil. 3 kez gecici dolgu yaptirsam ayni hacme kavusurdu hem dogal dururdu hem o da uzun yillar giderdi hem topaklanmazdi
Aaa neden vefat etti acaba

Bugün kalıcı dudak dolgusu yaptırdım. Beş yıl kalıcılığı varmış silikon dolgu karışımı, ilk seyans sanırım bir kaç seyans daha gideceğim daha önce yaptıran varmı aranızda? Var ise gerçekten kalıcımı? Doktorum çok ikna edici konuştu ama bilemiyorum tecrübelirinizi paylaşırsanız sevinirim:KK49:
[/QU

Doktorunuz kim acaba ve memnun kaldınızmı?

Kime yaptirdiniz, memnun musunuz???

Kime yaptırdın ?

Kime yaptırdın ?
bence kime yaptırdığı önemli değil... kalıcı dolgulardan uzak durmak lazım:) neden? neler kalıcı dolgudur?

Polimetilmetakrilat sığır kollojeninden üretilen bir kalıcı dolgudur. Öncelikle alerji testi gerektirir.
ikinci ürün ise poliakrilamid jeldir: dudak gibi alanlarda kullanılabilir ve takip enjeksiyonlar gerekir (ilk yorumu yapan arkadaşın bundan yaptırdığını düşünüyorum; tekrarı gerekebilir demiş çünkü) beraberinde antibiyotik ve steroid vermek de lazım gelir.

kalıcı dolgular hem hasta hem hekim için yürek yemeyi gerektirir:

ERİMEZ! komplikasyon ya da şekil bozukluğu olursa düzeltmek imkansız! (cerrahi gerektirir)
es kaza damara enjekte ederseniz doku nekroza gider (yani ölür; mor çürümüş bir dudak alanı kalır gibi tarif edeyim)
Granülomatöz reaksiyonlar görülebilir: vücudunuz yabancı maddeyi tanır; yok etmeye çalışır ama başaramaz! o alanda kronik bir reaksiyona neden olur. top top kalır mesela veya dışarıya akıntılı yaralar gelişir.

yani arkadaşlar uzak duralım:) mini mini hiyaluronik asit dolgular varken kendimizi ateşe atmayalım.

Back
X