Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora sor bakalım oluyomuş mu???????????mantıkenben olacağını sanmıyorum !
Silikon ne bileyim patlama filan ihtmali olur diyorlar kararsız kaldım bende arkadaşlar .s Doktora sordum ayrıca dolgu olmalı ama su kalıcılığını ne kadar korur bilemem dedi bi başka dr. da farklı şeyler söyled tam tersi yani şaşırdım .s
Silikon ne bileyim patlama filan ihtmali olur diyorlar kararsız kaldım bende arkadaşlar .s Doktora sordum ayrıca dolgu olmalı ama su kalıcılığını ne kadar korur bilemem dedi bi başka dr. da farklı şeyler söyled tam tersi yani şaşırdım .s
günümzde kullanılan silikonların patlaması için üzerine 40 ton kadar bi yük binmesi lazımmış bunu bana estetkcim söylemişti. dolgu falan zamnla kalıcılıgını kaybedermiş bnce silikon kalıcı olan tek yöntem.yani göze almışken dolguyla falan ugrasmaktansa silikon yaptrmak daha mantıklı geliyo bana![]()
gögüs büyütme yöntemlerini cok uzun süre arastırmış biri olarak sunu söyleyebilirm ki kalıcı tek yöntem silikon![]()
arkadaşıma kesinlikle katılıyorum bende çok araştırma yapmış ve halende yapan biri olarak kalıcı kesin ve en sağlıklı yöntem protez(silikon)diyorum.diğerleri geçici maleseffff....