Gaziantep şahinbeyde Savaş erdem isimli doktorun kalıcı kızlık zarı dikimi sonucunda işlemim tutmadı kanamam da olmadı zaten. İşlemden sonra kontrole bile ücret isteyen aşağılık aç gözlü görgüsüz insanlar! İşlemim regl dönemime denk geldi bişey olmaz dediler zaten baştan sona doktorun vermesi gereken bilgileri asistan bilmediği bilgileri verdi işlem sonrası vajinam enfeksiyon kaptı iç kısmındaki yan duvarında aşınma ve şişlik meydana geldi acı hissettiren türden işlemden kaynaklı olduğunu farkettim söylediğimde ise işlemin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen kayda geçmediği için benim bildiğimi bana yalan söyleyip diyorlar ki üzerinden 1 sene geçti işleme bağlama herşeyi deyip ne tutmamasını ne de enfeksiyona maruz kaldığımı kabullenmediler. Dile getirdiğimde ise bağırıp çağırıp kendi bildiklerini kabullendiriyorlar yaşımın küçük olduğunu fırsat bilip ondan bu şekilde davranıyorlar. Zaten sayfaya yazdığım tarih belli gittiğim tarih de belli yalan yanlış abartarak konuşuyorlar karşılarında çocukla konuşur gibi birşeyin farkında olmadığımı sanıyorlar ama ben Herşeyin farkındayım kadın hastalıklarına kadar gittim kimse çözemedi ne olduğunu hiçbir şekilde ilgilenilmedi ücreti alana kadar göz boyamak için ilgilendiler aldıktan sonra ilgilenmediler aradığımda yüzüme kapatılıyor telefonlarım açılmıyor üstelik öğrenciyim çalışmıyorum hiçbir yerden gelirim yok çok zorluk çekerek o parayı buldum ne zorluklarla şehir değiştirdiğimi bir ben bir Allah bilir. Size tavsiyem bu tarz bilgi bilmeyen, tek hayatı paradan, insanları kandırmaktan, dolandırmaktan ve tanınmayan sözde adı doktor olan insanlara güvenmeyin bedeninizi teslim etmeyin olan size ve hayatınıza olur. Allah’a havale ediyorum hakkımı da haram zıkkım ediyorum. Sizden ricam şikayet edebileceğim ve ücret iademi alabileceğim bir kurum var mı varsa ulaşabilir misiniz