Kalıcı kızlık zarı flep mantıklımı

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
131
-4
11
22
Anlaşılırmı herkesten gizli yaptırmayı düşünüyorum ailemle yaşıyorum kızlar psşkolojim cok bozuk gercekten sevgilim bu olaydan sonra cok degisti bana karsı katlanamıyorum cevremde örnegi çok erkekler ciddş yaklasmıyo kızlara bi video izledim doktor sürtünme yaşanırken baskı olursa sızı ve kanama varsa büyük ihtimalle yırtılmıştır diyo ben artık ne yapıyorum sasırdım bunu yaptıran diktiren yokmu aranızda süreci nasıl oluyor gercekten tutuyomu

Anlaşılırmı herkesten gizli yaptırmayı düşünüyorum ailemle yaşıyorum kızlar psşkolojim cok bozuk gercekten sevgilim bu olaydan sonra cok degisti bana karsı katlanamıyorum cevremde örnegi çok erkekler ciddş yaklasmıyo kızlara bi video izledim doktor sürtünme yaşanırken baskı olursa sızı ve kanama varsa büyük ihtimalle yırtılmıştır diyo ben artık ne yapıyorum sasırdım bunu yaptıran diktiren yokmu aranızda süreci nasıl oluyor gercekten tutuyomu
Hayır yaptırma sakın tavsiye etmiyor kimse parana yazık olur onun yerine daha az miktar verip evleneceğin günden bir kaç gün önce geçici yaptır o yöntem tercih ediliyor

Geçici yaptır istersen evlenmeden birkaç gün önce yapılıyor ve anlaşılmıyor sorun olmuyor yani kalıcıdan daha mantıklı. Doğru kızlık zarı çok geride olan birşey değil zaten hafif bir baskıyla bile yırtılma ihtimali var kanama felan da olduysa eğer ama herkeste kızlık zarı kanayacak diye birşey de yok :) bunu sorun etmeyecek biriyle evlen ama bu kadar korkuyorsan keşke en başından bu işe hiç girmeseydin. Yine de önceliğin o hayatındaki iğrenç varlıktan ayrılmak olsun gerisine sen karar ver.

Back
X