Kalıcı Makyaj Yaptıran?

mistikkedi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
33
29
41
Kızlar,çok beyaz tenliyim.Makyajsız çok kötü hasta gibi görünüyorum.Aranızda kalıcı makyaj yaptıran var mı?İstanbulda önereceğiniz çok da pahalı olmayan bi yer var mı?Çok istiyorum yaptırmak.

canım kalıcı makyaj için ben kadıkoyde bir yere gittim gayette memnunum. bikaç yere sormuştum yaptırmadan önce (bu işler ha diyince olmaz diyip araştırmam gerekti..) o bikaç yer fazla bi bilgi veremedi bana aydınlatıcı olarak açıkçası.. bu kadıköydeki yer mesela cildimin yağlı mı kurumu olduğunu sordu.. microblading istiyorum dedim. eğer yağlıysa microblading çabuk gider memnun kalmazsınız, size kalıcı makyaj makinesiyle kaş yapalım gibi biçok açıklamada bulundu. ben de gidip orda yaptırdım. şuan memnunum yaklaşık 1 sene oldu.. istersen yerini verebilirim.. =)

Canım benim bende katılıyorum bende memnunum kadıköyde arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim bir yer kalıcı makyaj yaptırdım memnun kaldım hemde uygun fiyata yaptırdım

kozmoistanbul yazıp instagramda takip edin. bildiğiniz dünyaca meşhur Branko Babic gibi işler çıkartıyorlar =) hem uygulama yapıyorlar hem de sertifikalı eğtim veriyorlar. tavsiye olunur =)

Kızlar,çok beyaz tenliyim.Makyajsız çok kötü hasta gibi görünüyorum.Aranızda kalıcı makyaj yaptıran var mı?İstanbulda önereceğiniz çok da pahalı olmayan bi yer var mı?Çok istiyorum yaptırmak.

merhaba ben yaklaşık 1 ay önce eyeliner ve dipliner yaptırdım. istanbul kadıköy de New Elegance isimli bir kozmetik şirketinde. aşırı memnun kaldım. hem çok kaliteli temiz güler yüzlü hemde çok profesyoneller. eğitmenleri özellikle çok ilgili bir hanımefendi. uygulamanın nasıl olacağından neler yapılması gerektiğine kullanılması gereken malzemelerden nelere dikkat etmemiz gerektiğine kadar her ince ayrıntıyı anlattı. daha sonra kullanmam gereken kremleri vs verdiler. hem eğlenceli hem acısız bir uygulama yaptırdım. birde eğitim veriyorlarmış sertifikalı şimdi de onu düşünüyorum. düşünürseniz eğer güvenle tavsiye ederim. beni gibi tatlı canlı birinin bile kesinlikle canı yanmadı. gülerek ayrıldım oradan.

Nereye yaptırdınız ?

merhabalar bende kadıköyde bir şirkete yaptırdım. New Elegance isimli bir kozmetik şirketi. piyasının ne uygun fiyatlı uygulamaları orada yapılıyor. hemde çok kaliteli bir yer. güvenle tavsiye edebilirim size. gidip görüşmenizde yarar var

Canım benim bende katılıyorum bende memnunum kadıköyde arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim bir yer kalıcı makyaj yaptırdım memnun kaldım hemde uygun fiyata yaptırdım

Merhabalar, bende kadıköyde yaptırdım New Elegance isimli kozmetik şirketinde. sen de mi orada yaptırdın? eğitmen suna hanım vardı. bende araştırıp gittim çok memnun kaldım profesyonelliklerinden

canım kalıcı makyaj için ben kadıkoyde bir yere gittim gayette memnunum. bikaç yere sormuştum yaptırmadan önce (bu işler ha diyince olmaz diyip araştırmam gerekti..) o bikaç yer fazla bi bilgi veremedi bana aydınlatıcı olarak açıkçası.. bu kadıköydeki yer mesela cildimin yağlı mı kurumu olduğunu sordu.. microblading istiyorum dedim. eğer yağlıysa microblading çabuk gider memnun kalmazsınız, size kalıcı makyaj makinesiyle kaş yapalım gibi biçok açıklamada bulundu. ben de gidip orda yaptırdım. şuan memnunum yaklaşık 1 sene oldu.. istersen yerini verebilirim.. =)

Merhaba New Elegance da mı yaptırdınız? bende orada uygulama yaptırdım ve çok memnun kaldım. suna hanım uygulamamı yaptı, profesyonelliği çok iyi değil mi?

X