- 13 Mart 2015
- 33
- 29
- 41
- Konu Sahibi mistikkedi
Kızlar,çok beyaz tenliyim.Makyajsız çok kötü hasta gibi görünüyorum.Aranızda kalıcı makyaj yaptıran var mı?İstanbulda önereceğiniz çok da pahalı olmayan bi yer var mı?Çok istiyorum yaptırmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bende katılıyorum bende memnunum kadıköyde arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim bir yer kalıcı makyaj yaptırdım memnun kaldım hemde uygun fiyata yaptırdım
Kızlar,çok beyaz tenliyim.Makyajsız çok kötü hasta gibi görünüyorum.Aranızda kalıcı makyaj yaptıran var mı?İstanbulda önereceğiniz çok da pahalı olmayan bi yer var mı?Çok istiyorum yaptırmak.
Nereye yaptırdınız ?
Canım benim bende katılıyorum bende memnunum kadıköyde arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim bir yer kalıcı makyaj yaptırdım memnun kaldım hemde uygun fiyata yaptırdım
canım kalıcı makyaj için ben kadıkoyde bir yere gittim gayette memnunum. bikaç yere sormuştum yaptırmadan önce (bu işler ha diyince olmaz diyip araştırmam gerekti..) o bikaç yer fazla bi bilgi veremedi bana aydınlatıcı olarak açıkçası.. bu kadıköydeki yer mesela cildimin yağlı mı kurumu olduğunu sordu.. microblading istiyorum dedim. eğer yağlıysa microblading çabuk gider memnun kalmazsınız, size kalıcı makyaj makinesiyle kaş yapalım gibi biçok açıklamada bulundu. ben de gidip orda yaptırdım. şuan memnunum yaklaşık 1 sene oldu.. istersen yerini verebilirim.. =)