KALICI PARFÜM ÖNERİLERİNİZ ?

Tyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
33
2
30
Ben kalıcı ve birinin yanında geçtiğimde kokumu hissedebileceği bir parfüm istiyorum ama çiçek kokuları olmasını tercih ediyorum fakat başka kokulara da açığım. Bana yardımcı olur musunuz ?

Bikaç parfüm sıralıyım sana canım :)
* Chanel Chance
* Chanel Coco Mademoiselle
* Viktor Rolf Flowerbomb
* Lancome La vie est belle
* Givenchy Ange ou demon
Birde çiçek olarak aşırı kalıcı Dior Jadore var hiç sevmiyorum ben bu kokuyu ama seveni çok fazla belki seversin çokda kalıcıdır hatta :KK19:

* Chanel Chance
* Viktor Rolf Flowerbomb
* Givenchy Ange ou demon
Birde çiçek olarak aşırı kalıcı Dior Jadore var hiç sevmiyorum ben bu kokuyu ama seveni çok fazla belki seversin çokda kalıcıdır hatta :KK19:

Çok teşekkür ederim. Hepsine bakacağım. :)

* Chanel Chance
* Viktor Rolf Flowerbomb
* Givenchy Ange ou demon
Nuraycm sen ange ou Demon u denedinmi dp den ?

Çiçek kokusu olarak silajı yüksek olan Dior Jadore öneririm. La vie est belle gayet ağır şekerli bi kokudur yalnız bilgin olsun.

* Chanel Chance
* Viktor Rolf Flowerbomb
* Givenchy Ange ou demon
cnm burada sıkça şanel şans geçiyor bende bu gün gittigidiyordan aldım. 100ml 105 tl. sonra biraz korktum ucuzmu diye ama neyse. şanelin bu versiyonu nasıl biliyormusun?

yani ne kokar ve hangi mevsim kullanılır şanel şans pembe ve fazlamı ucuz almışım

Chanel parfümleri o fiyata biraz zor alınır canım benim bi kozmetikçide bulduğum testerleri bile 150-200 tl fiyat veriyorlar ona bile güvenmedim ben eşim sahte olur onlar güvenilmez diyor şahsen bende öyle düşünüyorum.. :KK66:

T Tyldz Ben de koridor kokusu hastalarındanım :KK66: Hemen kalsıralıyorun birkaç tane; Jean Paul Gaultier Madame, Narciso Rodruguez For Her, Chloe Love, Elixir Manifesto, Opium Black, Chloe klasik, Dior Addict mavi olanı, Hermes Elixir, Marc Jacobs Lola. Bunlar severek kullandığım kokularımdan bazıları. Umarım işine yarar. :KK66:

X