kalıcı ruj

-banu-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
80
36
36
arkadaşlar büyük bir sorunum var tek istediğim kırmızı mat ve kalıcı bir ruj istiyorum :KK43::KK43: ama bulamıyorum.çoğu markada kırmızıdan çok bordo var.ve hepside bulaşıyor.yada ben henüz bulamadım...bildiğiniz bir markada varmıdır lütfen yardımcı olun :KK43: yani öptüğümde karşı tarafın yüzünde o kırmızı ruj izini görmek istemiyorumm:KK23::KK23:

Loreal infaillable rujların sürümü kolay ve gerçekten çok kalıcılar.üstüste sürünce topaklanma yapıyorlar.Ama çok kalıcı olduklarından tazeleme ihtiyacı hissetmezsiniz, sadece balm kısmıyla üstünden geçersiniz.yine de yemek sonrası vb tazele ihtiyacı hissederseniz, önce komple çıkarmanızı ve ardından sıfırdan tekrar sürmenizi öneririm.505 veya 506 aradığınız renk olabilir.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 909
  • image.jpg
    image.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 1.704
  • image.jpg
    image.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 911
canım cecile long kisses lipgloss kullanıyorum 8-9 saat kalıyor koyu renkleri şimdi biraz açık tanları deniycem yaz geldiği için. şiddetle tavsiye ederim :KK54:

arkadaşlar büyük bir sorunum var tek istediğim kırmızı mat ve kalıcı bir ruj istiyorum :KK43::KK43: ama bulamıyorum.çoğu markada kırmızıdan çok bordo var.ve hepside bulaşıyor.yada ben henüz bulamadım...bildiğiniz bir markada varmıdır lütfen yardımcı olun :KK43: yani öptüğümde karşı tarafın yüzünde o kırmızı ruj izini görmek istemiyorumm:KK23::KK23:
mac ruj ve kalemini aynı anda kullan 12 saate kadar kalıyor cnm evde değilim ama ilgilenirsen nosuna bakar yazarım..

çok teşekkür ederim arkadaşlar :) lorealinkini aldım denedim harika tavsiyede ederim öpüşürken bile çıkmıyoooooo :KK49::KK49::KK49::KK49:

çok teşekkür ederim arkadaşlar :) lorealinkini aldım denedim harika tavsiyede ederim öpüşürken bile çıkmıyoooooo :KK49::KK49::KK49::KK49:

ahahhah:KK70:

canım aradığını bulmuşsun sanırım ama ben bu rujdan pek memnun kalamamıştım biraz silindikten sonra tazeleyeyim desen iğrenç bir hal alıyor topak topak görünüyor sanki dudakların çatlamış da yer yer deri kalkmış gibi.. neyse ben de cecile diyen arkadaşa katılıyorum ama long lasting olacak.. bir de pastelinki de baya iyi o da long lasting dediği ama tüpte olanlardan klasik rujları değil.. bunlar hem daha uygun fiyatlıdır.. lorealden 1 tane alacağına bunlardan 2 3 tane alır değişik değişik kullanırsın.. :-)

merhaba biraz geç olmuş ama eger bu konuda araştırma yapan olursa bilgi olsun diye yazayım.
Bende kalıcı ruj konusunda büyük bir takıntı vardı malum düğün sezonu bu yüzden kırmızı mat ve güzel bir ruj arıyordum.
Rimmel London, Deborah, Loreal ve Max Factor kalıcı rujlarını test ettim.
İlk olarak bu markaların tamamını elimin üstünde denedim ne kadar kalıcı olduklarını görmek için. Bulaşık yıkadıktan sonra bile renginde en ufak bir değişiklik bozulma ve silinme olmayan ruj loreal'di. Bende gidip kendime lorealin sanırım 506 numara koyu kırmızı rujunu aldım.
Fakat sürümü test etmemiştim. Çünkü sonuç kötü olduğu takdirde silme şansınız olmuyor.
Loreali aldıktan sonra yaşadığım bir kaç küçük sorun vardı. Zaten sizlerde yazmışsınız. Bu ruj sadece yağ bazlı temizliyicilerle çıkıyor. Ben göz makyajı çıkarıcımı kullanıyorum. Zurnanın zırt dediği noktada bu. Bir yemeğe gittiniz hafif yağlı bir şey yediniz diyelim rujunuz çıkabiliyor. Peçete kullanırken çok dikkat etmek lazım.
Sürümü gerçekten çok zor. En ufak bir hatayı kaldırmıyor hemen sabitleniyor. Dudakları aşırı oranda kurutuyor ki beklenen bir şey arkasındaki lip balm zaten bu sorun için.
Kesinlikle tazelememeniz gereken bir ruj çünkü parça parça dökülme yapıyor ve lip balm sürdüğünüzde üstüne bulaşıyor.
Bu sorunlar nedeniyle günlük kullanıma uygun değil.
Ancak özel gecelerde tüm gece boyu hatta mutlu sonra biten bir gecenin sabahında bile halen vamp krımızı dudaklarınız olabilir.
Rimmel london markasına yönelme sebebim günlük kullanabileceğim bir kırmızı ruj edinmekti. Dağılmaması ilk beklentimdi. Sabah süreyim mesela öğlene kadar kalsın. Tazelendiğinde sorun çıkartmasındı.
Markanın 500 Kıss me you fool rengini aldım ve hemen mağazada sürdüm. Saat bir civarı yaptığım uygulama lip gloss ile destekleyerek 22:00'ye kadar kullandım. Güzelliğini korudu. Bu arada yedim içtim gram oynamadı.
Lorealde yaşadığım yağlı yemek yediğinde peçeteye çıkma sorununuda yaşamadım. kızartma yememe rağmen ruj kımıldamadı bile.
dudaklarımda tüm kalıcı rujlardan beklendiği üzere kuruma yaptı. Ama rujun arkasındaki ikinci aşama gloss ile hafifçe nemlendirdiğimde hiç bir sorun kalmadı. Hatta ruju çıkarttığımda dudaklarım nemliydi.
Eger gün içinde rujunuzu tazelemek isterseniz lorealde yaşadığınız parça parça dökülme ve dudaklarınızın soyulması sorununu yaşamıyorsunuz. Ben deneme amaçlı rujuöu tazelediğimde asla dökülme yapmadı. Soyulma olmasını çok bekledim ama onuda yapmadı.
Lorealin rujuna sanırım 30-35 TL arasında bir para ödedim. Rimmel London ise 20 TL'ye aldım. bu durumda insan ister istemez loreal biraz daha üstün olsun istiyor.
Ama beklentilerim açısından bakınca rimmel london daha üstün görünüyor.
bu yazıyı okuyacak olanlar kendi kararlarını kendileri versinler diye kendi kriterlerime göre hangi ruj kaç puan aldı tablo olarak ekliyorum.
Ruj sevdalılarına bir faydam dokunsun :)

Bende gec cevap veriyorum ama gene de yazicam diorun rujlari kalici kirmizisi ozellikle ben hafif surmeyi seviyorum ama cok zor geciyo

bunun bir yöntemi var. Her ruja uygulayabilirsin. Normal bordo bir ruz al , dikkatlice dudaklarına uygula ardından pudra süngerine biraz pudra koy ve rujun üstüne uygula ama sürme küçük küçük dokunuşlar yap. Daha sonra üzerine bir kat daha ruj sür. Ardından tekrar aynı işlemle pudra. Bi dene bak şahane oluyor. Hem ruj mat oluyor.Hemde uzun süre kalıyor. Umarım işine yarar sevgiler.

X