kalıcılığı yüksek uygun fiyatlı parfüm önerileri (öğrenciyizmalum)

lewyymocha

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
118
16
canişkolar ben kalıılıgı yüksek uygun fiyatlı parfüm arıyorum böyle hafif çiçeksi de olabilir kadınsı da
avonun ürünlerini alırım genelde ama kalıcılıkları az
en son far away kullandım ama değiştirmek istiyorum?

uygun fiyatlı kalıcılığı yüksek parfümler pek yok canım genelde orta kalıcıkta oluyolar..
Zara nın parfümleri olabilir genelde ünlü kokuları taklid ediyolar ama olsun..kotonda gördüm birde geçtiğimiz pazar günü loves miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam tabi onu sıktım aynı flowerbomb la vie est belle tarzı ikisinin karışık versiyonu gibiydi.. baya kalıcıydı yanlız.. gratis ve watsonslarda bulabileceğin playboy plat it lovely buda çok güzeldir orta kalıcıkta ama müthiş bi kokudur :)) birde son olarak klasik caldion beyaz şişeyi tavsiye edebilirim :) en azından hiç bi kokuya benzemez kendine has bi kokusu vardır caldionun :KK19:
Tüm bunların dışında açık parfümde kullanmak istersen tavsiyede bulunabilirim :)

uygun fıyattakıler kalıcı olmuyor kaldı ki yüksek fıyatlarda bile kalıcılık sorun dıye atıyoruz kullandıgımız kokuları.
eğer cok seversek te gidip bargellodan alıyoruz kıyafette bari kalsın diye :)

benım de sana önerebileceğim armani kokuları internette bazı sitelerde oldukca uygun fıyatları var

Caldion diye bir parfümü lisedeyken kullanmıştım, hoş ve kalıcıydı.Yakın zamanda birinde duydum dedim çok güzel, tanıdık geliyor, nedir bu parfüm? Caldion muş.Böylelikle hatırlamış oldum kendisini, uygun fiyatlı parfüm arayanlar deneyebilir.

Bir de penti de yeşil bir body sprey denedim, aynı dkny be delicious a benziyordu kokusu, ama kalıcılığını bilemiyorum.

uygun fiyatlı kalıcılığı yüksek parfümler pek yok canım genelde orta kalıcıkta oluyolar..
Zara nın parfümleri olabilir genelde ünlü kokuları taklid ediyolar ama olsun..kotonda gördüm birde geçtiğimiz pazar günü loves miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam tabi onu sıktım aynı flowerbomb la vie est belle tarzı ikisinin karışık versiyonu gibiydi.. baya kalıcıydı yanlız.. gratis ve watsonslarda bulabileceğin playboy plat it lovely buda çok güzeldir orta kalıcıkta ama müthiş bi kokudur :)) birde son olarak klasik caldion beyaz şişeyi tavsiye edebilirim :) en azından hiç bi kokuya benzemez kendine has bi kokusu vardır caldionun :KK19:
Tüm bunların dışında açık parfümde kullanmak istersen tavsiyede bulunabilirim :)

Bence de zara nınkiler fena değil. Uygun aranıyorsa alınabilir. Ama kalıcılığı az oluyor.

X