- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime oldunuz?arkadaşlar merhaba :) ben de burnumdan şikayetçiyim. 1 yıl önce kemik eğriliği nedeniyle ameliyat oldum ama burnum eskisinden daha eğri hale geldi. Doktor araştırdım ve en iyi denilen doktorlardan biriyle görüştüm fakat burnumun derisi kalın olduğu için küçülmeyeceğini, kemik eğriliğinin de düzelme ihtimalinin %80 olduğunu söyledi. kısacası ameliyat yapma taraftarı olmadı. benim de moralim çok bozuldu doğal olarak. hem yüklü bir ücret vereceğim hem burnum şu anki haliyle aynı kalabilir. ne karar vereceğimi şaşırdım. hem revizyon, hem kalın deri hem de kemik eğriliğinde iyi olan doktor varsa isimlerini söyleyebilir misin? gerçekten çok zor durumdayım![]()
arkadaşlar merhaba :) ben de burnumdan şikayetçiyim. 1 yıl önce kemik eğriliği nedeniyle ameliyat oldum ama burnum eskisinden daha eğri hale geldi. Doktor araştırdım ve en iyi denilen doktorlardan biriyle görüştüm fakat burnumun derisi kalın olduğu için küçülmeyeceğini, kemik eğriliğinin de düzelme ihtimalinin %80 olduğunu söyledi. kısacası ameliyat yapma taraftarı olmadı. benim de moralim çok bozuldu doğal olarak. hem yüklü bir ücret vereceğim hem burnum şu anki haliyle aynı kalabilir. ne karar vereceğimi şaşırdım. hem revizyon, hem kalın deri hem de kemik eğriliğinde iyi olan doktor varsa isimlerini söyleyebilir misin? gerçekten çok zor durumdayım![]()
Tanıdık bir doktor değildi devlet hastanesinde olmuştum. Aslında doktor burnumu kötü yaptı da diyemiyorum. İlk 2 ay burnum çok güzeldi. Sonra doktor nedeniyle mi yoksa kemik eğri olduğu yere tekrar eğiliyormuş bu nedenle mi bozuldu bilmiyorumKime oldunuz?
Aynen ama iyi doktora da gittim o da %80 düzelir deyince umutsuzluğa düştümvalla bizimde sıkıntımız iyi doktor canım emin olsak koşa koşa gidicez zaten![]()
aynı sıkıntı bende de var canım, kalın deriliyim ilk iki ay burnumu çok beğeniyordum şimdi bakmak bile istemiyTanıdık bir doktor değildi devlet hastanesinde olmuştum. Aslında doktor burnumu kötü yaptı da diyemiyorum. İlk 2 ay burnum çok güzeldi. Sonra doktor nedeniyle mi yoksa kemik eğri orum sinir oluyorum baktıkçaolduğu yere tekrar eğiliyormuş bu nedenle mi bozuldu bilmiyorum
Kalın derili oldugunuzu doktor mu söylüyor?bende kararsızım kalın derili ve 3. ameliyatım olacak barış çakır düşünüyoprum o da bi gel görüşelim dedi belki olmayacağını da söyleyecek o kadar para vreceğiz kötü olursa bir dahas o parayı da toplayamam
kime yaptırdınızya ben kalın deriliyim doktorum uyardı. Ameliyatın başarılı geçtiğimi derimi baya bi inceltiğini söyledi. Ameliyat 3,5 saat sürdü. Şuan alçılı ama bu görüntüsünü bile çok beğendim. Olumsuz birşey olur mu 2 aydan sonra. burunumu mesela çok kalkık istemedim 120 ile 110 derecearasıda düşme biraz yapıcak , çok yapar mı şuan çok üzüldüm
dr. mesut kayaya yaptırdım şuan 21. günüm herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Burunucunda şuan ödem kaldı onun için bekliyorum bakalım ne zaman inicek.kime yaptırdınız
120-110 derece düşük değil mi sanki, fotonuzu görebilşr miyim özelden mümkün mü öncesi ve sonrası sadece burnunuzundr. mesut kayaya yaptırdım şuan 21. günüm herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Burunucunda şuan ödem kaldı onun için bekliyorum bakalım ne zaman inicek.
tabiki ögle vakti size yollayabilirim şimdi Laptop um yanımda degil. Doktorum nasıl bir burun istersin diye sorduğunda küçücük minik bir kavisli küçücük minik kalkıklığı olsun dedim, şuan bir sıkıntım yok inşallah sonradan düşmez ama kalkıklıgı kavisli benim için ideal.120-110 derece düşük değil mi sanki, fotonuzu görebilşr miyim özelden mümkün mü öncesi ve sonrası sadece burnunuzun