Kalın deri ve burun estetiği 6 ay oldu ama?

Kalın derililer hep şikayetçi okuduğum kadarıyla bir yıla iner diyorlar o yüzden korkuyorum ben de umarım dediğiniz gibi olur
Asil alci bantlar ciktiktan sonra sismeye basliyormus. Kalin derili ve etli burunun tam iyilesmesi doktor 1 1.5 yili bulur dedi.

Peki bu dışardan çok dikkat çeken bi şişlik mi
Dikkat cekmesi buruna bagli. Atiyorum kucuk bir burundur ama kalin derilidir dikkat cekmez. Birde hem iri burunlu hemde kalin derili olanlar onlar belki biraz dikkat ceker odemler gidene kadat. Ben bugun doktorda bir bayani gordum alcisini cikardilar kalin derili ve sis olmasina ragmen guzel gozukuyordu. Burun sirti yanlari falan sis oluyor.

ınıyor dıyorlar

Mrb benımde kalın ve yağlı deri burun ucum top gibi, biraz inse bıle sankı bısey değişmeyecek gibi, ne yapıcam moralım cok bozuk

8 de inmeye basladı :) ucu kocamandı sımdıde fazla ınce oldu :)) ama benım tek sorunum sol tarafımdakı bombe gecmıyo. yoksa burnum kıbarlastı ve benım burnum emın olkı en sıs gorebılcegın burundu :))
Merhabalar sanırım beni siz anlarsınız 6. Ayım ve hala şiş ya da burun ameliyatı başarız oldu ya da yanlış kaynadı kemik 6 ayda yüzde 90 şişlik iner dedi dr eğer bu inmiş haliyse çok kötü ve burnum büyük ama ameliyat sonrası foto çok güzel kavizli ve kalkık şişlikler indikçe ucu düşüyor gibi ve kavis sadece tam yan duruşta belli benim de dediğiniz bombeden var yardımcı olun lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…