Kalın deri?

Meri3326

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
187
14
18
31
Kızlar ben derimin kalın olduğunu daha dün öğrendim doktorum ameliyat öncesi baktığında sadece ucu etli demişti ve burun ucmun sol tarafı şiş 2 ay olacak önceden sol profilden beğendiğim burunu beğenmiyorum revizyon olmayı düşünmek bile istemiyorum doktora göre herşey normal pekte ilgili değil geçer mi bu

Masaj yapta demedi bana ben kendim netten gördüğüm şekil yapıyorum zararı olur mu

Kızlar ben derimin kalın olduğunu daha dün öğrendim doktorum ameliyat öncesi baktığında sadece ucu etli demişti ve burun ucmun sol tarafı şiş 2 ay olacak önceden sol profilden beğendiğim burunu beğenmiyorum revizyon olmayı düşünmek bile istemiyorum doktora göre herşey normal pekte ilgili değil geçer mi bu
Merhaba benimde aynı sorunum var
Kalın cilt 1bucuk yıl oldu sağ ve sol taraf aşırı farklı önden foto dahi çekilemiyorum
Sen 1 sene bekle 2 ay daha çok erken bir tarih
1 senenin sonunda doktora tam şikayetini dile getir

Kalın cilt 1bucuk yıl oldu sağ ve sol taraf aşırı farklı önden foto dahi çekilemiyorum

Bana fotonuzu atar mısınız burnunuzun

Bende alabilir miyim acaba foto? 1 ay önce bende ameliyat oldum, karşılaştırmak isterim

Back
X