- 31 Temmuz 2014
- 141
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bende yandan görüntümden rahatsız oluyorum ama bide işin olumsuz tarafını düşünmek lazım (Allahın sana bahsettiğini beğenmemek) olduki şimdiki halinden daha beter oldu yada ilerde düştü gibi gibi . .Hemde nasıl ya:) sanki herkes burnuma bakiyor buyuk diye :) kemer ve o buyukluk beni yandan hep mutsuz cirkef ve snirli gosteriyor
senindemi aynıAy aynı ben ya
hangi dr.a ?Burnunun şekli aynı benimki ya kemer düzeltilse süper olcak inşallah nisan 15 de inşallah :):):)
umarm snucun mukemmel olur :)) senindmi kalin derin :) tabi yan goruntusu böyle olan burun öndende büyükBenim doktorum kbbci kaan diye birisi çok iyi bi doktor ama enerjimiz tuttu:) (kbbde olma sebebim öncelikle et ve kemik eğriliğimden Dolayı nefes sorunum)
Ay inşallah ama korkugm buyuk ve kalin derili olmasıHiç korkma seninki kolay bi burun.
senin iyiymis o zaman cnim :) benim buyuk egri kemerli ve ddgm gbi kalin deriliYa benim Önden; ince çok güzel görünüyo burnum ama yandn kemerli valla konusurken insanlarla yan duramıyorum o kemer alınırsa acaba burun delikleri büyük dururmu onları da küçültmek gerekir mi doktorumla son randevuda sormayı düşünüyorum
Snuc guzel olsunda artk ne yaparlarsa :))Bendede deri ince yani ortası pek yoktur ama başarılı geçer inşallah canım :) yok ya burunlarımız yandan aynı ama önden benimki ince sdece pek bi operasyon farkı olacagını sanmam :)
Benimde baya kemrliydi KBB ci ellemez ama plastik cerrahi kemeri duzeltince burun delikleri burun ucinuda düzeltir benim öyle yaptiYa benim Önden; ince çok güzel görünüyo burnum ama yandn kemerli valla konusurken insanlarla yan duramıyorum o kemer alınırsa acaba burun delikleri büyük dururmu onları da küçültmek gerekir mi doktorumla son randevuda sormayı düşünüyorum
sayfada bircok unlu doktor kbb ci ama untmamak lazm :))Benimde baya kemrliydi KBB ci ellemez ama plastik cerrahi kemeri duzeltince burun delikleri burun ucinuda düzeltir benim öyle yapti