KALIN DERİ

gussa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
141
8
ARKADAŞLAR BURNUM KALIN DERİLİ VE HEP OLUMSUZ YORUM GÖRÜYORUM BU AY SONUNDA AMELİYAT OLUCAM VE KORKUYORUM YA OLMAZSA DİYE. ZATEN SİVRİ BELİRGİN HATLARA SAHİP BİR BURUN DEGİL BEKLENTİM. KUCUK VE KAVİSLİ BİR BURUN.LUTFN YORUMLARNZI BEKLİYORUMM

Eklentiler

• IMG_1180-1.jpg
    IMG_1180-1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 1.675
Hemde nasıl ya:) sanki herkes burnuma bakiyor buyuk diye :) kemer ve o buyukluk beni yandan hep mutsuz cirkef ve snirli gosteriyor:KK70:

Hemde nasıl ya:) sanki herkes burnuma bakiyor buyuk diye :) kemer ve o buyukluk beni yandan hep mutsuz cirkef ve snirli gosteriyor:KK70:
tamam bende yandan görüntümden rahatsız oluyorum ama bide işin olumsuz tarafını düşünmek lazım (Allahın sana bahsettiğini beğenmemek) olduki şimdiki halinden daha beter oldu yada ilerde düştü gibi gibi . .
hemde o kadar kötü değil.

Dogru tabi ama hernekadar bazisi bir şey yok dese bile bu benim küçüklükten beri takıntım :)

Burnunun şekli aynı benimki ya kemer düzeltilse süper olcak inşallah nisan 15 de inşallah :):):)

Benim doktorum kbbci kaan diye birisi çok iyi bi doktor ama enerjimiz tuttu:) (kbbde olma sebebim öncelikle et ve kemik eğriliğimden Dolayı nefes sorunum)

Benim doktorum kbbci kaan diye birisi çok iyi bi doktor ama enerjimiz tuttu:) (kbbde olma sebebim öncelikle et ve kemik eğriliğimden Dolayı nefes sorunum)
umarm snucun mukemmel olur :)) senindmi kalin derin :) tabi yan goruntusu böyle olan burun öndende büyük :KK70:

Ya benim Önden; ince çok güzel görünüyo burnum ama yandn kemerli valla konusurken insanlarla yan duramıyorum o kemer alınırsa acaba burun delikleri büyük dururmu onları da küçültmek gerekir mi doktorumla son randevuda sormayı düşünüyorum

Ya benim Önden; ince çok güzel görünüyo burnum ama yandn kemerli valla konusurken insanlarla yan duramıyorum o kemer alınırsa acaba burun delikleri büyük dururmu onları da küçültmek gerekir mi doktorumla son randevuda sormayı düşünüyorum
senin iyiymis o zaman cnim :) benim buyuk egri kemerli ve ddgm gbi kalin derili :KK43:

Bendede deri ince yani ortası pek yoktur ama başarılı geçer inşallah canım :) yok ya burunlarımız yandan aynı ama önden benimki ince sdece pek bi operasyon farkı olacagını sanmam :)

Bendede deri ince yani ortası pek yoktur ama başarılı geçer inşallah canım :) yok ya burunlarımız yandan aynı ama önden benimki ince sdece pek bi operasyon farkı olacagını sanmam :)
Snuc guzel olsunda artk ne yaparlarsa :))

Benimde baya kemrliydi KBB ci ellemez ama plastik cerrahi kemeri duzeltince burun delikleri burun ucinuda düzeltir benim öyle yapti

X