- 6 Ocak 2022
- 75
- 7
- 3
- Konu Sahibi Afsinhazan
Arkadaşlar merhaba . Kalın derili olup ta burun ameliyatı olan varmı cok acil!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gecti. Ayrintilariyla anlatir misiniz?
BEN OLDUM AMA KÖTÜ BİR DOKTORA DENK GELDİM. MEMNUN KALMADIM OLDUĞUMA ÇOK PİŞMANIM. UCUZ BİR YERE OLMAYIN İYİ ARAŞTIRIN. KALIN DERİLİLERİN DAHA GEÇ ÖDEMİ ŞİŞLİĞİ İNİYOR VE KALKIK BURUN İSTİYORSAN ÖZELLİKLE BELİRT BENİM BURNUMU AZ KALDIRDI HEMEN İNDİ. BURNUM DÜŞTÜ. SENEYE BAŞKA DOKTORA İKİNCİ AMELİYAT OLUCAM.Arkadaşlar merhaba . Kalın derili olup ta burun ameliyatı olan varmı cok acil!!!
Kime oldunuz???? İst da mı ? Burdan yazmazsanız özelde yazar mısınızBEN OLDUM AMA KÖTÜ BİR DOKTORA DENK GELDİM. MEMNUN KALMADIM OLDUĞUMA ÇOK PİŞMANIM. UCUZ BİR YERE OLMAYIN İYİ ARAŞTIRIN. KALIN DERİLİLERİN DAHA GEÇ ÖDEMİ ŞİŞLİĞİ İNİYOR VE KALKIK BURUN İSTİYORSAN ÖZELLİKLE BELİRT BENİM BURNUMU AZ KALDIRDI HEMEN İNDİ. BURNUM DÜŞTÜ. SENEYE BAŞKA DOKTORA İKİNCİ AMELİYAT OLUCAM.
Bende goreydim iyiydi bencil olmasak keskeKime oldunuz???? İst da mı ? Burdan yazmazsanız özelde yazar mısınız
BEN OLDUM AMA KÖTÜ BİR DOKTORA DENK GELDİM. MEMNUN KALMADIM OLDUĞUMA ÇOK PİŞMANIM. UCUZ BİR YERE OLMAYIN İYİ ARAŞTIRIN. KALIN DERİLİLERİN DAHA GEÇ ÖDEMİ ŞİŞLİĞİ İNİYOR VE KALKIK BURUN İSTİYORSAN ÖZELLİKLE BELİRT BENİM BURNUMU AZ KALDIRDI HEMEN İNDİ. BURNUM DÜŞTÜ. SENEYE BAŞKA DOKTORA İKİNCİ AMELİYAT OLUCAM
Nasıl bir sürec gecirdiniz . Ne kadara oldunuz acaba?BEN OLDUM AMA KÖTÜ BİR DOKTORA DENK GELDİM. MEMNUN KALMADIM OLDUĞUMA ÇOK PİŞMANIM. UCUZ BİR YERE OLMAYIN İYİ ARAŞTIRIN. KALIN DERİLİLERİN DAHA GEÇ ÖDEMİ ŞİŞLİĞİ İNİYOR VE KALKIK BURUN İSTİYORSAN ÖZELLİKLE BELİRT BENİM BURNUMU AZ KALDIRDI HEMEN İNDİ. BURNUM DÜŞTÜ. SENEYE BAŞKA DOKTORA İKİNCİ AMELİYAT OLUCAM.
Buraya yeni üye oldum bilmiyorum başka nerden yazılıyor. İstanbul bakırköy özel yaşar hastanesi Orhan sanisogluBende goreydim iyiydi bencil olmasak keske
Kaç ayda ne kadar düştü sizin resim görebilir miyimBEN OLDUM AMA KÖTÜ BİR DOKTORA DENK GELDİM. MEMNUN KALMADIM OLDUĞUMA ÇOK PİŞMANIM. UCUZ BİR YERE OLMAYIN İYİ ARAŞTIRIN. KALIN DERİLİLERİN DAHA GEÇ ÖDEMİ ŞİŞLİĞİ İNİYOR VE KALKIK BURUN İSTİYORSAN ÖZELLİKLE BELİRT BENİM BURNUMU AZ KALDIRDI HEMEN İNDİ. BURNUM DÜŞTÜ. SENEYE BAŞKA DOKTORA İKİNCİ AMELİYAT OLUCAM.
Ben oldum ancak burnumun hala çok şiş olduğunu düşünüyorum 5. Ayım bitmek üzere bilemiyorum kalın derilerde istediğin buruna ulaşmak zor oluyorArkadaşlar merhaba . Kalın derili olup ta burun ameliyatı olan varmı cok acil!!!
Git gide beklentilerim yok oluyorBen oldum ancak burnumun hala çok şiş olduğunu düşünüyorum 5. Ayım bitmek üzere bilemiyorum kalın derilerde istediğin buruna ulaşmak zor oluyor