Kalın derili burun

perihelist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
52
3
1
30
Merhaba ıstanbulda kalın derı için olup memnun kaldığınız doktorlar kımler lutfen yardım 🙏

kalın deri çok zor ya ben de kalın deriliyim size tavsiyem çok kötü bir burnunuz yoksa yaptırmayın bence

evet oldum ve memnun değilim çok hala ödem var geçecek gibi de değil doktorum iyi bir doktordu ama onunda elinde olmayan sebepler yüzünden çok başarılı olamadı kalın deri cidden zor yani dikiş izi bile geçmedi şimdi kalkıp adama neden böyle oldu da diyemiyorum sonuçta o yaratmadı derimi

evet oldum ve memnun değilim çok hala ödem var geçecek gibi de değil doktorum iyi bir doktordu ama onunda elinde olmayan sebepler yüzünden çok başarılı olamadı kalın deri cidden zor yani dikiş izi bile geçmedi şimdi kalkıp adama neden böyle oldu da diyemiyorum sonuçta o yaratmadı derimi
Hangi doktor acaba istanbulda mı
Bende arayistayim... sizin komple kalın deri midir ? Sadece uç kısmi mi kalindir
Bende arayistayim... sizin komple kalın deri midir ? Sadece uç kısmi mi kalindir
Siz daha önce hıc oldunuz mu

evet istanbul da ama isim vermiyim etik olmaz doktorum çok ugtaştı ama elinde olmayan durumlar ne yazik ki

Back
X