- 5 Mart 2022
- 52
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi perihelist
Merhaba ıstanbulda kalın derı için olup memnun kaldığınız doktorlar kımler lutfen yardım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arayistayim... sizin komple kalın deri midir ? Sadece uç kısmi mi kalindirMerhaba ıstanbulda kalın derı için olup memnun kaldığınız doktorlar kımler lutfen yardım![]()
Siz oldunuz mukalın deri çok zor ya ben de kalın deriliyim size tavsiyem çok kötü bir burnunuz yoksa yaptırmayın bence
Üç kısmına baktı baya kalın dedi. Siz doktor bulabildiniz miBende arayistayim... sizin komple kalın deri midir ? Sadece uç kısmi mi kalindir
evet oldum ve memnun değilim çok hala ödem var geçecek gibi de değil doktorum iyi bir doktordu ama onunda elinde olmayan sebepler yüzünden çok başarılı olamadı kalın deri cidden zor yani dikiş izi bile geçmedi şimdi kalkıp adama neden böyle oldu da diyemiyorum sonuçta o yaratmadı derimiSiz oldunuz mu
Hangi doktor acaba istanbulda mıevet oldum ve memnun değilim çok hala ödem var geçecek gibi de değil doktorum iyi bir doktordu ama onunda elinde olmayan sebepler yüzünden çok başarılı olamadı kalın deri cidden zor yani dikiş izi bile geçmedi şimdi kalkıp adama neden böyle oldu da diyemiyorum sonuçta o yaratmadı derimi
Bende arayistayim... sizin komple kalın deri midir ? Sadece uç kısmi mi kalindir
Siz daha önce hıc oldunuz muBende arayistayim... sizin komple kalın deri midir ? Sadece uç kısmi mi kalindir
Özelden yazar mısınız lütfen ben de araştırıyorum daevet istanbul da ama isim vermiyim etik olmaz doktorum çok ugtaştı ama elinde olmayan durumlar ne yazik ki
Ay isim versen aslında bize fikir olur en azındanevet istanbul da ama isim vermiyim etik olmaz doktorum çok ugtaştı ama elinde olmayan durumlar ne yazik ki