Kalın derili büyük burun

Deran87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
261
562
18
Merhaba hanımlar, benim burnum çok aşırı kalın derili ve büyük. Ayrıca bir tarafa doğru hafifçe yamuk duruyor. Gecen yıl doktora gittiğimde icten de kemik büyümesi ve yamukluk olduğunu söyledi. Burnum normal durduğumda büyük olmasına karşın yüzümle orantılı duruyor ancak güldüğümde hatta gülümsediğimde bile genişleyip yayılıyor. Kendimi bildim bileli yaptırmak istiyorum ama kalın derili oluşu kafamı kurcalıyor. Bütçem maksimum 4-5 bine yeter. Bu sonbahar gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama pisman olmaktan cok korkuyorum. Benim gibi kalın derili büyük burna sahip olup ameliyat olan var mı? Memnun musunuz? Memnun olanlar foto atabilir mi fikir olsun diye. Kendi burnumu da paylaşıyorum nasıl göründüğünü görün diye.

merhaba! benim de burnumdaki cildin kalın ( orta). Şu anda revizyonu düşünüyorum....tek bir tavsiyem ucu kaldırmayın yoksa fazla etli ve büyük duracak

Hayir ben kaldirmak istemiyorum zaten. Tek istediğim gülduğümde çok fazla yayılmayacak bir burun. Kavis falan hiçbir şey istemiyorum. Ama doktorlar dinler mi bilmiyorum. Zamanında şöyle bir fotoğraf bulmuştum internetten burun ameliyatıyla ilgili, bunun kadar muntazam olmaz belki ama soyle bir sey istiyorum

Eklentiler

• 20180511_223739.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 2.666
fotodaki bayanı burnu kemikleri dar. Sizin göderdigniz fotodaki belli değil. Yide de böyle bir sonuç size olabilir

Süleyman taşın instagraminda var bu fotoğraf onun hastası belki oradan ulaşabilirsiniz ama bence fotoğraftaki hastanın derisi kalın değil

Ucunu bunun gibi bekleme asla olmaz. Yine yuvarlak olur. Resimdeki burun kalin deri degil cunku.Siz kendi burnunuz gibi olanlarin eski yenisine bakin. Ona gore kendinize burunlar secin doktorunuza gosterin

Şanlıurfa da doktor Kadir Özdamar var devlet hastanesinde. Ben Emre İlhan barış çakırı bile düşünürken bu doktora olacağım. Ciddi bilgili ve becerikli bi dr insragramdan takip edebilirsiniz. Benim de burun yapım sizin ki gibi Deran87

Aynı benim sorunum şu an bende revizyon olucam
Görüştünüz mü kime olucaksiniz ne diyorlar
Kalkiklik indirme için
ben sadece Mesut Kaya ile görüştüm, ama bir suru doktorlar ile yaziştik. Hala karar vermedim, çünkü bütçem 10.000 kadar, fazla zaten vermem) Düzelebilir dediler, ucu ve sırtını aşağa indirmek mümkün

bütçen için onay alabildin mi? bende düşünüyorum da

bütçen için onay alabildin mi? bende düşünüyorum da
genellikle 10.000-12.000
Doğan Pınar 12.000
Taşkın Yücel 10.000
ümit taşkın 12.00p
erkan soylu 8-10.000( kırdar ihtiyacına göre)
ben doğal burunlari yapan doktoru arıyorum, çünkü herkesin bir tarzı var. Eğer kalkık ve havalı burnular görüyorsaniz ,ona bana böyle yapmayın, fazla kaldurmayin, yine yüzde 90 kısa kalkık ve havalı olacak)

Süleyman taşın instagraminda var bu fotoğraf onun hastası belki oradan ulaşabilirsiniz ama bence fotoğraftaki hastanın derisi kalın değil
Evet onun, öyle rastgelmiştim bakarken. Şimdi reklam olmasın diye isim vermedim çünkü hiç tanımadığım bilmediğim bir doktor. Evet biliyorum foroğraftaki hanımın muhtemelen burnu önceden de güzeldir, sadece şekil olarak bu tür bir burun istiyorum.

Ay araştırıyorum onu da hemen, teşekkürler

Ucunu bunun gibi bekleme asla olmaz. Yine yuvarlak olur. Resimdeki burun kalin deri degil cunku.Siz kendi burnunuz gibi olanlarin eski yenisine bakin. Ona gore kendinize burunlar secin doktorunuza gosterin

Bu kadar iyi olmayacağını tahmin edebiliyorum, fikir vermesi açısından bu tarz burunları beğeniyorum. Kalkık olmayan ve sırtı düz inen.

fotodaki bayanı burnu kemikleri dar. Sizin göderdigniz fotodaki belli değil. Yide de böyle bir sonuç size olabilir

evet ne yazık ki benim burnum daha sorunlu. Sadece beğendiğim burun tipini göstermek için paylaştım, umarım yapabilecek bir doktor bulabilirim

Dogal burun istiyorsaniz Mesut Kaya dogru adres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…