Kalın derili büyük burun

genellikle 10.000-12.000
Doğan Pınar 12.000
Taşkın Yücel 10.000
ümit taşkın 12.00p
erkan soylu 8-10.000( kırdar ihtiyacına göre)
ben doğal burunlari yapan doktoru arıyorum, çünkü herkesin bir tarzı var. Eğer kalkık ve havalı burnular görüyorsaniz ,ona bana böyle yapmayın, fazla kaldurmayin, yine yüzde 90 kısa kalkık ve havalı olacak)

Emel Yurdakul sıkar
Elad azizli
Ebru topuza

Kesinlikle bakın görüşün fotoğraf yollayın
Hem Burda Türkiye de en meşhur reklam yapan doktor lardan daha başarılı lar
Hemde tüm siteyi incelediğim de sadece ebru topuzun bir olumsuz yorum u gördüm
Hemde fiyatları uygun
Hemde burda övgü yağmuru na tutulan en meşhur doktor lar gibi ilk ameliyat larda bile
Feci ameliyat yapmıyorlar orası kesin

siz onda mi yaptınız?

Kesinlikle ve kesinlikle doğal burun için
Elad azizli
Net
Tüm hastalarıyla bizzat konuşun isterseniz ben görüştüm
Revizyon da da başarılı
Doğal doğal diye üstüne basa basa konuşuyor hep
Reklam filan da yapmıyorum bana inanmazsaniz
Kendiniz yüzyüze görüşün
Hastalariyla konuşun
Ben bu doktora ameliyat olucaktim
Daha ucuza 4 bine doktor buldum
Bin pişmanim bu doktor a olamadığıma
Ameliyat öncesi değerlendirme yaparken
Ben profilden görerek konuştum
Baya kalkık oldu ben bu kadar kalkik yapmam
Dedi kibarca
Sonrasında ameliyat olduğum doktora hafif kalkik dedim burnumun içine etti
Rezil etti
Resmen yukarı dikti 5 . Aya giricem bu arada
Burun sırtım yok gibi
Basık
Burun deliklerim büyüdü kaldırdığı için
Ortaya facia çıktı

kime olmaya karar verdiniz???

Hatta elad beyin ameliyat ettiği aynı hastanede
Çalışan bir kız var çalışan hasta yardımcı si
Onu ameliyat etmiş bana o kızı canlı örnek
Göster di 10 günlük tü kızın burnu kesinlikle
Orijinal gibiydi elledi kaldırdı kizin burnu nu
Korktum sonra kızın burnuna bende dokudum
elledim bildiğin orijinal di resmen
İstersen niz sizde o kızla örnek canlı olarak görebilirsiniz
Ki
Kendi
Sosyal medya hesabında da kızın resimleri var

Merhaba hanımlar, benim burnum çok aşırı kalın derili ve büyük. Ayrıca bir tarafa doğru hafifçe yamuk duruyor. Gecen yıl doktora gittiğimde icten de kemik büyümesi ve yamukluk olduğunu söyledi. Burnum normal durduğumda büyük olmasına karşın yüzümle orantılı duruyor ancak güldüğümde hatta gülümsediğimde bile genişleyip yayılıyor. Kendimi bildim bileli yaptırmak istiyorum ama kalın derili oluşu kafamı kurcalıyor. Bütçem maksimum 4-5 bine yeter. Bu sonbahar gibi ameliyat olmayı düşünüyorum ama pisman olmaktan cok korkuyorum. Benim gibi kalın derili büyük burna sahip olup ameliyat olan var mı? Memnun musunuz? Memnun olanlar foto atabilir mi fikir olsun diye. Kendi burnumu da paylaşıyorum nasıl göründüğünü görün diye.
Canım bnm etli ve kıkırdağı ikiye ayrıl duran burnum vardı mesut beye ameliyat oldum 6 nisan da. Kimse anlamıyor. Halen şişlerim var ama büyükmoranda memnunum

Mesut Kaya değil mi? az önce ben de onun instagramına bakıyordum oldukça güzel burunlar yapıyormuş. Sırtı düz mü oldu sizin kavisli mi?

Mesut Kaya değil mi? az önce ben de onun instagramına bakıyordum oldukça güzel burunlar yapıyormuş. Sırtı düz mü oldu sizin kavisli mi?
Çok kavis yok, hoca doğal seviyor, bnmd tek isteğim doğal belli olmayandı, bundan iyisi olmazdı şükür. Şişlerimde tam inince çok iyi olacak

Evet onun, öyle rastgelmiştim bakarken. Şimdi reklam olmasın diye isim vermedim çünkü hiç tanımadığım bilmediğim bir doktor. Evet biliyorum foroğraftaki hanımın muhtemelen burnu önceden de güzeldir, sadece şekil olarak bu tür bir burun istiyorum.
Süleyman taştan da memnun olmayan hastalar var fotoğraftaki burunu beğenip beğenmemekte göreceli bir durum.iyi doktor kalın ya da ince derili olsun bütün burunları iyi yapar.doktor seçimi önemli bence.ben süleyman taşı tavsiye etmem hiç hasta isteklerini dikkate almıyor burada kendisiyle ilgili memnun olmayan hasta yorumlarını da gördüm

Süleyman taştan da memnun olmayan hastalar var fotoğraftaki burunu beğenip beğenmemekte göreceli bir durum.iyi doktor kalın ya da ince derili olsun bütün burunları iyi yapar.doktor seçimi önemli bence.ben süleyman taşı tavsiye etmem hiç hasta isteklerini dikkate almıyor burada kendisiyle ilgili memnun olmayan hasta yorumlarını da gördüm

Ben zaten istanbul dışında yaşadığımdan ve bütçem kaldırmadığından hiç o isimleri düşünmedim bile sadece örnek olsun diye yapılmış burunlara baktım. Mutlaka çok para veriyorsun diye iyi sonuç alacaksın diye de bir şey yok. Ne istemediğimi biliyorum şimdilik kavisli istemiyorum misal. Yakışana çok yakışıyor kavis ama ben, benim yüzüme gideceğini düşünmüyorum. Zaten benim burnumun çok güzel yapılacağına da ihtimal vermiyorum sadece kalın derili olup ameliyat yaptırıp memnun kalan var mı diye merak ettim. Yaptırıp pişman olmaktan çok korkuyorum

genellikle 10.000-12.000
Doğan Pınar 12.000
Taşkın Yücel 10.000
ümit taşkın 12.00p
erkan soylu 8-10.000( kırdar ihtiyacına göre)
ben doğal burunlari yapan doktoru arıyorum, çünkü herkesin bir tarzı var. Eğer kalkık ve havalı burnular görüyorsaniz ,ona bana böyle yapmayın, fazla kaldurmayin, yine yüzde 90 kısa kalkık ve havalı olacak)
Revizyon fiyatı mı ?

Back
X