Kalın derili olup Barış Çakıra ameliyat olan varmı?

pembecene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
34
7
36
29
İyileşeme süreci nasıl geçiyor? Barış Çakırın ameliyat ettiği burunlar kalın derili dahi olsa diğer doktorların ameliyat ettiği burunlardan kullanılan teknik sayesinde daha az mı şişiyor?

Sen ameliyat oldun mu?
Olmadım ama düşünüyorum. Yalnız kalın derliyim ve kalın derler genel olarak şansız olduğu için başka daha uygun bir doktora mı ameliyat olsam diye düşünüyorum. Ancak barış beyin tekniği ile gerçekten az şişme hızlı iyileşme varsa onada giderdim. Çok kararsızım

Olmadım ama düşünüyorum. Yalnız kalın derliyim ve kalın derler genel olarak şansız olduğu için başka daha uygun bir doktora mı ameliyat olsam diye düşünüyorum. Ancak barış beyin tekniği ile gerçekten az şişme hızlı iyileşme varsa onada giderdim. Çok kararsızım
Bende düşünüyorum da burun yaptırmayı
Kalın derili olduğunu nerden biliyorsun
Muayene oldun mu
Barış Çakır pahalı diyorlar fiyatını biliyor musun aşağı yukarı

Kalın derili olduğumu başka bir doktordan öğrenmiştim. Evet barış çakır yalnış hatırlamıyorsam 50.000 tl idi bir kaç ay önce sorduğumda

Kalın derili olduğumu başka bir doktordan öğrenmiştim. Evet barış çakır yalnış hatırlamıyorsam 50.000 tl idi bir kaç ay önce sorduğumda
Hmm çok pahalıymış
Ben başka doktor araştırayım
Benim burnumda kemer var büyük bir burun değil ama istiyorum
Kalın derili olunca oturması zor oluyormuş galiba
1-2 sene sürüyormuş
Ama eskisinden iyi olur diye düşünüyorum ben yine de

Burun ameliyatı mı 50000 ?? Bunlar çıldırmış. Burun nakli mı yapıyor ya da mücevher filan mı döşüyor. 50 bin burun ameliyatı mı olur ???? İnsanları kazıklamak moda oldu sanırım. Ama bunlara yaptıranlarda kabahat. Etikde kalmadı doktorlarda. Corona olayı kısa yoldan köşe dönmece oldu.

Hmm çok pahalıymış
Ben başka doktor araştırayım
Benim burnumda kemer var büyük bir burun değil ama istiyorum
Kalın derili olunca oturması zor oluyormuş galiba
1-2 sene sürüyormuş
Ama eskisinden iyi olur diye düşünüyorum ben yine de
59 bine hiç bir dr burun yapmaz. Tabiki başkasına yaptırın.

Back
X