Bir yıl önce ameliyat oldum öyle çok küçük bir burun olmasını beklemiyordum beş yıl önce deviasyon ameliyatı olmuş ve buna bağlı burun ucunda hafif eğiklik ve düşme oluşmuştu hem mevcut sorunlarım düzelsin hemde daha küçük,güzel görünen ve iyi nefes alan bir burun istediğimden anneminde ısrarıyla ameliyat oldum. Fakat beklediğim gibi sonuçlanmadı nefes konusunda çok memnunum fakat aşırı ödem oluştu,çevresindeki şişler zamanla inip burun sırtı ve ucundaki aşırı şişlik dahada dikkat çekici ve kalıcı oldu.Doktorum 6.ayda ameliyat olmam gerektiğini söyledi orda biriken yağlı dokuyu kazıyıp alacağını söylüyor bu sebeple revizyon olan var mı sonuç nasıl oldu merak ediyorum?
Son durum:Evet ameliyatımı oldum geldim. Bir hafta oldu çok kısa bir revizyon oldu.O kadar ki yüzümde milim şişlik olmadı bandajlarım çıktı bu defa açık ameliyat olmasına rağmen burnumda da aman aman bir şişlik yok sadece ucu biraz şiş. Birinci ameliyatımda devasa şişip morardığım için azda olsa yüzümün gözümün şişeceğini düşünmüştüm çok şükür öyle olmadı.Doktorumun söylediğine göre kemik kıkırdak yapıda hiç bir sorun yokmuş sadece yumuşak doku birikmesi varmış onu temizleyip 15 dk da kapatmış.Şuan için sonuçtan memnunum inşallah süreç iyi sonlanır.