Kalın derili olup burun sırtında yağ birikmesi yüzünden revizyon olan var mı?

Öncelikle geçmiş olsun, sorununuz gaga burun deformitesi olabilir mi? Sanki tarifiniz ona uyuyor. Bildiğim kadarıyla kıkırdaklara müdahale edilmesi gerekiyor eğer öyleyse.
teşekkür ederim. bende netten araştırdığımda gaga burun deformitesine benzettim ama iki çeşit gaga burun deformitesi var biri kıkırdak diğeri ciltte oluşan kalınlaşmadan dolayı ve evet benim ki ikinci tipe benziyor. Gaga Burun Deformitesi (Pollybeak Deformity) - Tanımı, Nedenleri ve Tedavisi çünkü cildim kalınlaştığı için burnumun ucu top gibi duruyor önden bakınca benim burnum yandan güzel görünüyor nettekiler gibi değil ama önden benziyor.yumuşak dokudaki deformitede kıkırdaklar düzgün deride sorun.Nette bazı doktorların kortizon enjekte ederek deriyi incelterek tedavi ettiklerini yazmışlar ama bazı doktorlar göze yakın olduğu için tehlikeli demişler.

Ben de kalin deriliyim ve burnum cok yagli burun ucumu begenmiyorum kaba buyuk geliyor kanatlari. Yag birikmesi oldugunu nasil anladiniz. Benim doktor iyi oldu diye beni ikna etmeye calisiyor .sizinki ne guzel ikiletmeden revizyon yapmis

aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun

Canım nerelerdesin..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…